KIAJOBB

Cseh Laci visszatért a medencébe, súlyos kijelentést tett

Olimpiai aranyérmesek, több száz ötkarikás, világ- és Európa-bajnoki érem képviselőit láthatták a sportrajongók szombaton a Duna Arénában.
  • Szerző: Ripost

A szombati vízisport ünnep, a Vizes Gála minden olyan sportrajongónak felejthetetlen élményt jelentett, aki imád szórakozni és szurkolni az ország legeredményesebb élsportolóinak teljesítményét nézve. A Bajnokok Diadala fantázianevet viselő vízisport gálán a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugrottak vízbe abban a három sportágban, mely összesen 10 olimpiai érmet adott Magyarországnak Tokióban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Millennium Masters vízilabda-csapat is újra összeáll Fotó: Balogh László

Az egész napos esemény zárásaként 17.30-tól korábbi és mai élsportolók vették birtokukba a Duna Arénát.

„Nincs még egy sportesemény, amelyen 36 olimpiai, egy paralimpiai aranyérem, valamint több száz egyéb érem tulajdonosai szerepelnek együtt a három magyar vizes sikersportágban, úszásban, vízilabdában és kajak-kenuban” – jelentette ki Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó és a BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatója.

Cseh László

Cseh László is részt vesz a szombati gálán
Fotó: Nemzeti Sport

A tokiói aranyérmes Milák Kristóf mellett természetesen megjelent Cseh László is, aki idén nyáron olimpiai hetedik hellyel fejezte be a pályafutását. Szívesen tért vissza a gálán a medencébe, a jövővel kapcsolatban azonban határozott elképzelése van arról, hogy mit nem fog csinálni.

„Beszéltünk arról, hogy esetleg edző leszek, de nincsenek ilyen irányú terveim. Azt gondolom, egy edzőnek talán még nehezebb is az élete, mint a versenyzőknek, úgyhogy nem akarok átállni a másik oldalra. Bem feltétlenül, nem mindenáron maradok az úszósportban.” – mondta a Blikknek a világbajnok sportoló, aki jelenleg pihenéssel tölti az idejét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?