KIAJOBB

Szoboszlai váratlant húzott, bejelentkezett a PSG-nél

Habár Cristiano Ronaldo a magyar tehetség példaképe, nem vele játszana legszívesebben egy csapatban. Ütős páros lennének, az biztos!
  • Szerző: vav

Szoboszlai Dominik számos kérdésre válaszolt a Magyar Labdarúgó Szövetség Instagram-oldalán. A Szurkolói Klub tagjainak érdeklődésére többek között elmondta: a nagy tervei között szerepel, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, és a magyar válogatottal is nagy sikereket érjen el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

C. Ronaldo a példaképe, de... (Fotó: Instagram)

Az európai topligák sztárcsapataihoz csábított 19 éves magyar tehetségtől azt is megkérdezték, hogy kivel játszana együtt a legszívesebben.

„Neymarral. Nagyon szeretem a játékát, és kíváncsi lennék, hogyan muzsikálnánk együtt”

- válaszolta Szoboszlai, aki azt is elmondta: sajnálja, hogy a magyarok közül Gera Zoltánnal csak edzésen adatott meg neki a közös játék.

A Paris Saint-Germain brazil sztárjának említése már csak azért is meglepő, mert a magyar középpályás elárulta, hogy gyerekkora óta Cristiano Ronaldo a példaképe. Az ötszörös aranylabdás portugál támadó klubja, a Juventus pedig sajtóhírek szerint egyike a Szoboszlait figyelő olasz kluboknak (többek között az AC Milan és a Lazio mellett). Igaz, emellett Németországba vagy Angiába is vezethet az útja – vagy ezek után szóba jöhet a francia főváros is?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?