KIAJOBB

Reszkess, Bayern? Már a címvédőre feni a fogát a magyar focista csapata

Sallai Roland szezonbeli negyedik találata is kellett az új freiburgi klubrekordhoz. A kiscsapat van a legjobb formában a Bundesligában.
  • Szerző: vav

Az SC Freiburg magyar szélsője, Sallai Roland főszereplője volt a 1. FC Köln 5-0-s lelépésének a német labdarúgó-élvonal 15. fordulójában. A 23 éves magyar focista a csapata harmadik találatát szerezte. Ez volt a szezonbeli negyedik gólja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roland Sallai (@rolandsallai) által megosztott bejegyzés

A Bundesliga-tabellán nyolcadik freiburgiak már hét mérkőzés óta veretlenek, sőt ez volt sorozatban az ötödik győzelmük. Ez új klubrekord, egyben azt jelenti, hogy a kiscsapat az egész mezőny legjobb formában játszó gárdája. A Freiburg legközelebb, vasárnap a címvédő, éllovas Bayern München vendége lesz, és a német sajtóban már pedzegetik, hogy igazi szenzációval javíthatják tovább a csúcsukat.

„Szép lenne, de nem szabad túl sokat álmodoznunk. Mégiscsak a Bayernről van szó. A klubrekord sem fontos, sokkal örömtelibb számomra, ahogy a srácok futnak, küzdenek, nyomást gyakorolnak az ellenfelekre. Éhesek vagyunk a sikerekre, ez a legjobb az egészben”

– dicsérte Sallaiékat a vezetőedző Christian Streich.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?