KIAJOBB

„Nagyon büszke vagyok” – rég hallottunk ilyet Szalai Ádámtól

A mindig kritikus csatár csatár kijelentette, egyetlen cél lebeg a szemük előtt.
  • Szerző: SK

Csodás októbert produkált a magyar fociválogatott, hat nap alatt három idegenbeli meccséből kettőt megnyert, szerdán pedig Oroszországban döntetlennel zárt. A mindig kritikus Szalai Ádám is elégedett, mint mondja, innentől csak egy lehet a csapat célja:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem lehet más a célunk, mint kijutni a jövő évi Európa-bajnokságra. Az elődöntőt megnyertük Bulgáriában, és a B-ligában ilyen ki-ki mérkőzéseket vívni – amióta itt vagyok a válogatottnál, ilyenre nem volt példa. Nagyon büszke vagyok a válogatottra, és láthattuk, hogy bármilyen felállásban játsszuk ezeket a mérkőzéseket, bárki pályán van, bárki áll be, olyan csapategység van jelen pillanatban, amelyből rengeteg erőt meríthetünk az Izland elleni döntőre” – mondta a Mainz csatára az M4 Sportnak.

A csatár visszatérve Németországba újra a Mainz első keretével készülhet. Most azonban nem ez a fontos a számára:

Egy feladatom van jelen pillanatban: hogy kijussunk az Európa-bajnokságra. Bármennyi játéklehetőséget kapok, ha kezdőként, ha csereként beállva lépek pályára a következő mérkőzésen, egyetlen dolgom van, hogy a fiúknak olyan támogatást adjak, és olyan szinten felkészítsük egymást, hogy ne is lehessen más kimenetele az Izland elleni mérkőzésnek, mint hogy kijussunk az Eb-re.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?