KIAJOBB

Maradona fia áradozik a magyar fociválogatottról

Nekünk szurkolt az Eb-n. Szerinte a Rossi-csapat volt a labdarúgó Európa-bajnokság meglepetéscsapata, persze pozitív értelemben.
  • Szerző: Ripost

Az olasz válogatottnak szurkol az Európa-bajnokságon, de a magyart is megszerette a tavaly novemberben elhunyt argentin focilegenda, Diego Maradona fia. A Nápolyban élő 34 éves Diego Armando Maradona Sinagra, alias Diego Junior szerint a mieink okozták a legnagyobb pozitív meglepetést az Eb-n.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Maradona fiának nagyon tetszett a Rossi-csapat játéka és bátorsága

Maradona fiának nagyon tetszett a Rossi-csapat játéka és bátorsága
Fotó: Instagram

A Maradona nápolyi korszakában, házasságon kívüli viszonyából született egykori alacsonyabb osztályú futballista egy lengyel portálnak nyilatkozott.

„Pozitívumként említem a magyar válogatott teljesítményét. A halálcsoportban nem ijedt meg a nagy riválisoktól. A győzelem küszöbén állt Németországban, sajnáltam, hogy az nem sikerült. Az olasz edző, Marco Rossi kiváló munkát végzett, nagyon bátor csapatot épített, amely nem félt senkitől. Ez a magyarok valamennyi meccsén látszott”

– dicsérte a magyar válogatottat és Marco Rossi szövetségi kapitányt a világsztár által fiaként csak 2007-ben elismert Diego Junior.

A fenti fotóján is látszik: noha az apja sokáig letagadta, ő le sem tagadhatná az apját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?