KIAJOBB

Magyar sportban magyar csúcs, sőt világrekord született

Fradi- és Honvéd-focisták, sokszoros válogatott a csapatban. A Médiaválogatott tagjai teqballasztalon alkottak maradandót.
  • Szerző: vav

A 2020-as év apropóján 20 óra 20 percig tartó folyamatos teqballozással állított fel világrekordot az Andonik Médiaválogatott csapata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Andonik Médiaválogatott

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy személyes jó barátunk, Borsányi Gábor a teqball feltalálója, így adott volt a sport, amiben rekordot szerettünk volna felállítani. Nem gondoltuk volna, hogy ez a könnyűnek tűnő játék így meg fog minket izzasztani„

- mondta Földesi János, a Médiaválogatott vezetője.

Az Aquaworld Resort Budapest adott otthont a rekordkísérletnek, amely folyamatos teqballozást jelentett az erre kialakított íves asztalon. Az elvárás az volt, hogy ezen idő alatt valaki mindig játsszon.

A Médiaválogatott öt párosában egykori labdarúgók – Keller József, Bárányos Zsolt, Budovinszky Krisztián, Holló Richárd – és művészek, Ricky, Cozombolis, valamint Török László és Kovács Zoltán mellett állta a sarat Nagy Anett is.

„Előtte sosem játszottam még ezt a technikás focit, ezért kíváncsian vártam, hogy hozzá tudok-e tenni a fiúk munkájához. Hamar elkaptam a fonalat, élveztem a játékot, de bevallom, másnap izomláz gyötört”

- mondta a 82-szeres női válogatott labdarúgó.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?