KIAJOBB

Dzsudzsák Balázs most már tényleg hazatérhet

Egy nap alatt fordult nagyot Dzsudzsák Balázs pályafutása. A magyar válogatott focistáról szombat este derült ki, nem hosszabbít vele az arab Al-Ain.
  • Szerző: SK

A koronavírus-járvány miatt március óta nem focizik az Al-Ain focicsapatában Dzsudzsák Balázs, akinek villámgyorsan véget érhet karrierje az új klubjában. Pénteken még arról szóltak a hírek, hogy az edző elégedett a játékossal, akinek két évvel meghosszabbítanák nyáron lejáró szerződését. Szombatra ez a terv megváltozott, s vélhetően a járvány miatti bizonytalan helyzetben nem kínálnak a labdarúgónak szerződést. Kérdés, hogy most, amikor a teljes futballvilág átalakul, hol várják tárt karokkal a 33 éves támadó középpályást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Dzsudzsák 2016-ban évi 3,5 millió eurós fizetésért igazolt az arabokhoz, s noha ez az összeg azóta csökkent, a jövőben járvány idején még többet le kellene adnia az igényeiből. Azt ő maga és menedzsere is elismerte, az utóbbi években Európából nem kapott ajánlatot, ezért is maradt mindig Ázsiában. Most azonban – 33 évesen – lehet, hogy tényleg az NB I-ben folytathatja. A információi szerint két éve havi 50 millió forintért jött volna haza a Vidibe, ezt a pénzt akkor sem kapta meg, most azonban az akkor kínált 20 milliós összeg is álom maradhat.

„A Ferencvárosban vagy Fehérváron lehetne itthon elképzelni Balázst, de ha a szívére hallgat, akkor hazatérhet Debrecenbe is. Számomra meglepő lenne, ha mégis az araboknál maradna” – nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő hazai menedzser.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?