KIAJOBB

Dárdai Pál boldog a karantén után, ünnepel a nagycsalád

Egész Németország felfigyelt a Hertha Berlin legutóbbi meccsére. Dárdai Pál húzása nagyon bejött.
  • Szerző: sk

Kiszabadulva a karanténból óriásit megy a Hertha Berlin focicsapata a Bundesligában. Dárdai Pál együttese 14 nap bezártság után előbb Mainzban játszott döntetlent, majd szabályosan lesöpörte a pályáról a Freiburgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Támadnunk kell és nyerni. Nincs mellébeszélés, ha nem győzünk, komoly bajban leszünk”nyilatkozta a csütörtöki meccs előtt a magyar edző, s kívánsága teljesült is. Együttese nem ismert kegyelmet, 3-0-ra győzött.

Fotó: Twitter

Pedig Dárdai még a meccs reggelén sem tudhatta, kire számíthat a bajnokin. A karantén után ugyanis gőzerővel folyt a munka, és mint mondta, az összes játékosnak fáj valamije.

„Nem kockáztathatom meg a bajnokság hajrájában, hogy négy-öt emberem egyszerre kidőljön. Ezért kell folyamatosan forgatnom a csapatot, amellett, hogy győzelmi kényszerben vagyunk.”

Dárdai Pál szerint a győzelem még jobban összekovácsolta együttesét.

„Nagyon boldog vagyok. kőkeményen dolgoztunk és végre valami összeért. Olyanok lettünk, mint egy igazi Hertha-család, küzdöttünk és győztünk egymásért”lelkendezett a lefújás után a tréner.

Dárdai a koronavírust is legyőzte (Fotó: Twitter)

A Hertha a győzelmével elkerült a kiesőhelyről és még mindig egy meccsel kevesebbet játszott riválisainál. A csapat legközelebb szintén hazai pályán, vasárnap a Bielefeld ellen szerepel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?