OLDALVONAL

Itt a válasz, ezért utazott a Fradi két repülőgéppel Norvégiába

A Ferencváros ma 21 órától lép pályára a Molde otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörének első mérkőzésén.
  • Szerző: GG

Hatalmas a tétje a Fradi BL-selejtezőjének, hiszen továbbjutás esetén főtáblára kerülne az elitsorozatban a magyar bajnok. A klub két külön repülőgéppel utazott el Norvégiába, amiatt, ha netán valaki pozitív koronavírus-tesztet produkálna, akkor ne kelljen a teljes csapatnak karanténba vonulnia a meccs előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden már Norvégiában edzett a Fradi
Fotó: fradi.hu

„Az FTC számára nagyon fontos a szerdai találkozó, ezért minden korábbinál jobban odafigyeltünk minden tekintetben. Az emberi egészséget és a klub érdekeit egyszerre tartjuk szem előtt, ezért például két repülőgéppel utaztunk ki, az utazás során folyamatosan mindenki maszkot hordott, és tartotta a megfelelő távolságot egymástól. Erről felvételek is készültek, az utazás minden pillanatát rögzítette a FradiMédia. A hétfői, magyarországi tesztelésen mindenki negatív lett, mégis úgy döntöttünk, hogy az esetleges fertőzések kockázatának minimalizálása érdekében két géppel utazunk”

– idézi Orosz Pált, az FTC Zrt. vezérigazgatóját a klub honlapja.

„A Népligetből két busszal mentünk a reptérre, majd két, 189 fős Boeing 737-essel utaztunk, hogy mindenki megfelelő távolságban lehessen a másiktól, ahogy azt ajánlották nekünk. A repülőn két teljes sor és két szék távolság volt az utasok között. A teljes utazást rögzítettük, hogy bizonyítani tudjuk, tényleg mindent megtettünk azért, hogy ha valaki mégis pozitív mintát adna, az ne tudja átadni a fertőzést a társának”

- mondta el Pánics Gergely csapatorvos.

A Ferencváros ma, 21 órától játszik a Moldéval, a találkozót az M4 Sport közvetíti.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?