SPORT

Hosszú Katinka és párja már a gyerekvállalást tervezgetik

Hosszú Katinka és párja összeköltöztek és már azt is tudják, hogy hány gyereket szeretnének.
  • Szerző: Ripost

Május 20-ai egyéves évfordulójuk alkalmából exkluzív interjút adott Hosszú Katinka és Gelencsér Máté.

Hosszú Katinka pedig most elárulta, hogyan kerültek közelebb egymáshoz, hiszen gyerekkorukban is ismerősök voltak, aztán a világ két különböző pontjára sodorta őket az élet.

„Egy ismerősöm hívott, hogy menjek el vele egy házibuliba, lesz ott egy belevaló srác is, régen úszott, talán ismerem is, Gelencsér Máté a neve” – kezdte Hosszú Katinka a lapnak, majd folytatta.

Gelencsér Máté a bulit megelőzően nem sok mindent tudott Katinkáról és sikereiről, de ez még tetszett is az Iron Ladynek. Kőkemény munkájuk volt, hogy meg tudjanak bízni egymásban, hiszen már mindketten elváltak és egyikük sem szeret engedni, de aztán hamar elválaszthatatlanok lettek.

 

Pedig Katinka kapcsolatuk elején alaposan próbára tette Mátét, akinek az összes rossz tulajdonságát bemutatta és már az elején komoly kérdésekkel bombázta. De ezek is csak azt bizonyították, hogy hosszú távon is képesek együttműködni.

Sőt már a gyerektéma sem viccből kerül szóba közöttük.

„Azóta megbeszéltük, hogy legalább hármat szeretnénk, és ikreknek is nagyon-nagyon örülnénk. Bár egyelőre nem tudom elképzelni a terhességet. Az úszás abbahagyása után közvetlenül még biztosan nem szeretnék teherbe esni, mert akkor mikor ereszhetek le végre egy kicsit? Abban egyeztünk meg, hogy a visszavonulásom után még két-három évet várunk a babával” – árulta el Hosszú Katinka.

Kapcsolatuk komolyságát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a napokban összeköltöztek az olimpikon lakásában.

„Meglátjuk, mi lesz. Lehet, hogy improvizálni fogunk, és azt mondjuk: a jövő héten összeházasodunk. Nem lehet tudni!” – zárta sorait Hosszú Katinka.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?