Létrehozva: 2018.06.20.

Van, amiben Griezmann és Németország a legjobb a vébén

Óriási népszerûségnek örvend a Tippmix a sportfogadók körében.

Nem csak a tévében és a stadionokban, a fogadóirodákban is nagy népszerűségnek örvend a focivébé.

A múlt csütörtökön kezdődött sportesemény révén több mint 5 milliárd forint sportfogadási rekord-árbevételt könyvelhetett el a Szerencsejáték Zrt.

A vb első négy napján lejátszott találkozók közül kiemelkedett a Portugália - Spanyolország rangadó, ezzel a találkozóval ugyanis a Tippmixen fogadók 300 millió forintot meghaladó össznyereményt jegyezhettek. Sőt, szelvényükön sokan 100-szoros nyereményszorzóval számolhattak, hiszen mintegy 1 600 tipp érkezett a 3-3-as pontos végeredményre – ehhez a fogadási sorhoz több mint 65 millió forint nyeremény társult a Tippmixen.

A torna első hetében lejátszott 11 találkozóból 6 mérkőzésről mondható el, hogy a Tippmixen beérkezett egységnyi fogadások száma meghaladta az 1 milliót. Mindössze egyetlen olyan vb-meccs akadt, amely ebben a tekintetben nem előzte meg a májusi BL-döntő népszerűségét.

A szögletek és sárga lapok számára is sokan fogadtak, arra pedig, hogy a két évvel ezelőtti Eb gólkirálya, Antoine Griezmann gólt szerez Ausztrália ellen, közel 17 ezer tipp érkezett. Mint kiderült, nem kellett csalódniuk az erre fogadóknak.

Az a Tippmix-fogadó pedig, aki mindössze 300 forintot kockáztatva, Horvátország és Dánia győzelmére is számítva 8-as kötésével 885 906 forintos nyereményt jegyzett, kifejezetten elégedett lehet a vb-start után. Akadt olyan is, aki meglepetésekre számítva ért el közel 200 ezres nyereményt, megérezve az egyaránt váratlan eredménnyel záruló Németország - Mexikó és a Brazília - Svájc találkozó félidei kimenetelét és végeredményét is!

Ez az első olyan labdarúgó-vb, amelyre már a Tippmixen is lehetőség nyílik élőben fogadni, melyhez a játékosok egyre növekvő arányban használják az önkiszolgáló szelvénykitöltést is. A vb első hetében a Marokkó - Irán összecsapás volt a legnépszerűbb az élőben fogadók körében a Tippmixen, míg a Tippmix és a Tippmixpro összesített adatait tekintve a Mexikó - Németország találkozó volt a legkedveltebb összecsapás a mérkőzés közben fogadók között.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

mandiner.hu

Az Egyesült Államok nagyon-nagyon aggódik Magyarország miatt

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-