SPORT

Elképesztő, mi vár rád ma a televízióban

Ennél jobb meccseket varázsolni sem lehetett volna erre a napra.
címkék:
  • Szerző: SK

A sors és a sorsolás szeszélyének köszönhetően elképesztő meccsek lesznek ma a televízióban. Neked más dolgod sincs, mint délután leülsz a képernyő elé és este 11-ig fel sem kell állnod. A műsor fergeteges, az angol, francia, olasz és spanyol csúcsmeccsek közé még a magyar örökrangadó is befér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sorst a spanyol klasszikus nyitja, 17 év után rendeznek olyan Barcelona-Real Madrid összecsapást, amelyen Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közül egyik sem érintett. A meccset a Spíler 2 Tv adja.

A Spíler 1 Tv-n kicsit később kezdődik a két angol szomszédvár, a Manchester United és a Liverpool meccse. A hazaiak borzalmas formában vannak, eközben a Liverpool odahaza és a BL-ben is szárnyal.

A Ferencváros kiábrándító játékot nyújtott hétvégén a Celtic elleni Európa-liga-csoporttalálkozón. Következik a hazai, MTK elleni örökrangadó, ha ezen is kikapnak a zöld-fehérek, akkor már Peter Stöger vezetőedzőnek is aggódnia kell az állásáért. A meccset az M4 Sport közvetíti.

Myrto Uzuni arcán minden ott van
Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

Lionel Messi első igazi francia rangadója is látható lesz, a Paris Saint-Germain a Marseille otthonában lép pályára. A hangulatában talán a legjobb vasárnapi rangadót Digi Sport 1 sugározza.

Az olasz csúcsmeccsen az Inter és a Juventus néz egymással farkasszemet, a Sport2-n élőben lehet követni a rangadót.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?