OLDALVONAL

„Tudnék segíteni” – Dzsudzsák Balázs ott akar lenni a foci-Eb-n

Az NB II-ben szereplő korábbi csapatkapitány szerint meghívás esetén elképzelhetetlen, hogy ne vállalja a szereplést.
  • Szerző: sk

Az NB II-ből sem mond le az Európa-bajnoki szereplésről Dzsudzsák Balázs. A Debrecen csapatával jó eséllyel feljutó focista annak ellenére bízik a meghívásban, hogy Marco Rossi kerek-perec kijelentette: a másodosztályból nem számít senkire, Dzsudzsáknak el kell igazolnia, hogy esélye legyen a szereplésre. A focista most abban bízik a csütörtöki kerethirdetés előtt, hogy így is van esélye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsák Balázs
Fotó: MTI

„Bátran ki merem jelenteni: igenis, tudnék segíteni. Ha a szövetségi kapitány úgy dönt, hogy akár csak a jelenlétemmel is tudok segíteni a csapatnak, a stábnak és ezt én sem érzem másképp, akkor elképzelhetetlen, hogy ne vállaljam a szereplést és ne tegyek meg minden tőlem telhetőt akár a pályán, akár az öltözőben” – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs a Magyar Nemzetnek.

A válogatottságban 108 szerepléssel csúcstartó korábbi csapatkapitány állítja, számára mindig is a válogatott volt a legfontosabb.

„A válogatott mindig is a szívügyem lesz, szent dolog! Természetesen továbbra is keményen készülök, hogy a teljesítményemmel kivívjam a válogatott meghívót, és soha nem teszek le arról a retinámba égett képről, amely szerint egyszer még telt ház előtt képviselhetem Magyarországot.”

A labdarúgóval készült interjút Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is megosztotta, ő mindenképpen reménykedik abban, hogy a korábbi csapatkapitánynak összejön a 109. szereplés.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?