OLDALVONAL

„Nagyon rossz érzés volt” – Dzsudzsák Balázs a válogatottról beszélt

Az NB II-ben szereplő korábbi csapatkapitány nem kíván visszavonulni a nemzeti csapattól.
  • Szerző: SK

Hosszú interjút adott az Origónak az elmúlt hónapokról Dzsudzsák Balázs. Az NB II-es Debrecenbe hazatérő, s a válogatott évet teljesen kihagyni kényszerülő játékos elárulta, sajnálja, hogy nem szerepelt a nemzeti csapatban, nem akarja lemondani a válogatottságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A saját elvárásaimmal szemben 2020 számomra borzalmas volt. Ezt az évet el kell engedjem, januárban úgy kell felkészülnöm, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljek, és a Debrecen ismét az NB I-ben szerepelhessen.” – ismerte el Dzsudzsák, aki szeptemberben tért haza Debrecenbe.

Dzsudzsák Balázs
Fotó: Nemzeti Sport

„Soha nem titkoltam, számomra az első számú csapat a magyar válogatott. Mindig ott voltam a nemzeti csapattal lélekben, akkor is, ha nem válogattak be. Az, hogy Magyarországot, a világ legszebb színeit, a piros-fehér-zöldet száznyolc alkalommal képviselhettem, elmondhatatlan büszkeség. A gól után természetesen ordítottam, boldog voltam. A meccset egyedül néztem, így szeretem, pedig hívtak a barátaim közös meccsnézésre. Nem akarok hazudni: nagyon rossz érzés volt, hogy 2020 legszebb futballpillanatát a tévén keresztül kellett nézzem, és nem lehettem ott a csapattal. Ez örökké óriási szívfájdalom marad, ezt a továbbjutás némileg enyhítette. Egyben reményt is adott nekem, hogy jövőre ismét lesz egy lehetőség, hogy ott lebeghet a szemem előtt egy új cél.” – mondta Dzsudzsák, aki leszögezte, szánalomból nem szeretne 109-szeres válogatott, ezzel egyedüli csúcstartó lenni.

A teljes interjút ITT olvashatod el.

És ezeket olvastad már?