TÜZELŐÁLLÁS

Döbbenetes jelenet, Messi átvette a hatalmat Barcelonában

Győzelemmel tért vissza a márciusi kényszerszünet után a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokságban, de a siker másodlagos maradt. Tudniillik úgy fest, Lionel Messi teljesen átvette a hatalmat, az edzői stábnak semmi beleszólása nincs a történtekbe.
  • Szerző: Ripost

Egy fotó Lionel Messiről, ami mindennél többet mond – írja címében a barcelonai Sport című lap arról a képről, amit a Barca szombati, mallorcai mérkőzésén készítettek és a klub Instagram oldalán osztottak meg.

Még a két tréner is Messit hallgatja Fotó: Instagram

Ezen a képen csapattársai és edzői gyűrűjében látható Messi, aki a taktikáról beszél. A fotó azt sugallja, hogy a hatszoros aranylabdás focista átvette a hatalmat, hiszen Quique Setien vezetőedző, és Eder Sarabia másodedző is csendben figyeli őt. Pedig elvileg a két trénernek kéne diktálnia, őket kéne hallgatniuk a játékosoknak, ehelyett mindketten jelentéktelennek tűnnek.

A kép melletti hozzászólások megjegyzik, csak egyetlen játékos, Arturo Vidal bámulja a földet, a többi labdarúgó maximálisan Messire koncentrál. A két tréner arckifejezése kapcsán sokan úgy vélik, Quique Setien és Eder Sarabia döbbentnek tűnik, köpni-nyelni nem tudnak, teljes mértékben elvesztették az uralmat a csapat felett. Könnyen lehet, hogy már a kezdőcsapatot sem ők állítják össze.

A The Sun áprilisban, spanyol sajtóhírekre alapozva, arról írt, hogy Messi nem csak a pályán irányít, a háttérben is átveszi a hatalmat. Az argentin klasszis kisöpörné a jelenlegi vezetőséget, és a saját embereit ültetné a helyükre Barcelonában. Messi nincs jóban a jelenlegi vezérekkel, szópárbajba keveredett Eric Abidal sportigazgatóval, aztán Josep Maria Bartomeu elnökre borult ki, a presidente ugyanis arra bérelt fel egy céget, hogy a közösségi médiában ócsárolja a rivális elnökjelölteket, és bizonyos játékosokat. Ugyanis Barcelonában hamarosan elnökválasztás lesz.

Messinek kész terve van a jövőre nézve. Egykori sikertársa, Xavi lenne a csapat edzője, Carles Puyol a másodedző, míg Johan Cruyff fia, Jordi ülne a sportigazgatói székbe. Természetesen a jelenlegi elnök, Bartomeu is repülne, az elnökválasztáson Messiék embere kerülne hatalomra.

Ezek után csoda, hogy a Barca meccsein sem az edzők irányítanak? A katalán csapat péntek este a Sevilla ellen folytatja a spanyol bajnokságban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?