SPORT

Cseh Laci és szerelme nem adják fel, a lombikbébi-programot is bevállalnák a gyerekért

Véget ért egy csodálatos sportkarrier, jöhet a családbővítés. Nem tagadják, megnövekedett szabadidejükben sokat tesznek gyermekük megszületése érdekében.
  • Szerző: Ripost

Tizennégy évvel ezelőtt találkozott egymással Cseh László és Diána, azóta pedig már hat éve boldog házasok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hatalmas szerelemben, szeretetben élnek egymással, mindketten elismerték, a hosszan tartó kapcsolatuk fontos eleme a megértés, a kompromisszumok kötése, amiből Laci szerint eddig Dia kötött többet.

Cseh Laci parja
Fotó: Bors

Évek óta harcolnak, hogy babájuk szülessen, de eddig eredménytelenül. Nem adják fel a reményt, sőt ha az kell, akár a lombikbébiprogramot is vállalják azért, hogy szülők lehessenek.

„Nem titok, már egyre többet szoktunk gondolni arra, hogy most már jöhet az utód vagy akár az utódok. Ha lesz vagy lesznek, akkor azt már eldöntöttük, hogy arra törekedünk majd, hogy a legtöbb időt a gyerekekkel tölthessük, illetve hogy velük tudjuk tölteni” – árulta el a Borsnak Cseh László.

Laci visszavonulásával pedig a reményük is megnőtt, hiszen így több időt tölthetnek együtt és több figyelmet is fordíthatnak a babaprojektre. Tehát most már minden adott számukra a családalapításhoz.

„Mivel mindketten nagyon akarjuk a gyereket, nem zárkóznánk el attól, hogy a doktorok segítségét kérjük, akár még a lombikbébiprogramot is vállalnánk” – értett egyet ebben is a házaspár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?