SPORT

Tömegbunyó a pesti utcán, így balhéztak a Fradi és Újpest huligánjai

Előkerült egy videofelvétel! Hát ezért volt a több tucatnyi előállítás. Ez a Mester utcai verekedés vezette föl a két csapat rangadóját.
  • Szerző: vav

Negyven szurkolót állított elő a rendőrség még május negyedikén délután, az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés előtt, ellenük garázdaság miatt indítottak eljárást - közölte aznap a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A részletek azóta sem derültek ki, de egy futballhuliganizmussal foglalkozó külföldi Facebook-oldalon most megjelent egy videó a tömegverekedésről:

04.05.2019 Hungary Ferencváros vs Újpest

Közzétette: Gruppaof – 2019. május 16., csütörtök

 

A közlemény szerint a ferencvárosi Mester utca és a Haller utca kereszteződésében csaptak össze a meccsre tartó "szurkolók". A felvétel alapján ugyanakkor két háztömbbel odébb, a Mester és a Dandár utca sarkán (vagy ott is?) volt a balhé.

Egy biztos: a Készenléti Rendőrség egységei a verekedéssel összefüggésben negyven szurkoló ellen intézkedtek. Õket a kerületi járőrök segítségével elfogták és előállították, a BRFK IX. kerületi rendőrkapitánysága csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást. Másnap kiderült, hogy a verekedők közül csak négyet vettek őrizetbe, indítványozva a letartóztatásukat is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?