SPORT

Sokkoló támadás, pisztollyal lőtték hátba a bringást

A 49 éves áldozat először azt hitte, hogy festékgolyóval találták el, de ennél durvább volt a helyzet. Nem valószínû, hogy ő volt a célpont.
  • Szerző: HBK

Egy amerikai kerékpárost pisztollyal lőttek hátba New Orleans keleti városrészében, miközben a csapatával tekert az út szélén. A brutális támadásról egy videó is felkerült az internetre.

Christopher Weiss gyanútlanul hajtotta a bringáját, amikor egy pukkanás után a háthoz kapott. Először azt gondolta, hogy festékgolyóval találták el, később kiderült, hogy egy golyó fúródott a testébe, amit egy kis kaliberű pisztolyból lőttek ki.

A 49 éves bringást azonnal kórházba vitték, de az orvosok úgy döntöttek, hogy nem távolítják el a golyót azonnal, ami a gerince közelében állt meg, és nem talált el semmilyen létfontosságú szervet.

A rendőrség természetesen nyomozást indított az ügyben, de egyelőre nem tudják, hogy ki lőhetett. Nyilatkozott viszont Townsend Myers, aki annak a bringaklubnak a tagja, amelyikhez Weiss is tartozik.

„Azt feltételezzük, hogy nem Chris volt a támadás célpontja, de mindannyian megérdemeljük, hogy a rendőrség kiderítse, ki és miért tette ezt, akár véletlenül, akár szándékosan.”  

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?