SPORT

Bepancsolt a modell a profi ökölvívóknak

A szupermodell a Mayweather-Pacquiao mérkőzést követően nekiment a bíróknak. A sportágat sem kímélte. Ráadásul nem teljesen kívülállóként kritizált.
címkék:

Sokan fogalmaztak már meg véleményt az évszázad mérkőzésének kikiáltott, hétvégi Floyd Mayweather–Manny Pacquiao váltósúlyú ökölcsatáról. A szakértők mellett természetesen hírességek is figyelemmel kísérték a rekordbevételt hozó Las Vegas-i meccset.

Közülük talán Adriana Lima sarkos kommentárját érdemes idézni.  A 33 éves szupermodell Instagram-oldalán mintegy 4,5 millió követőjének ezt írta:

Nevetséges bokszbírók! Tisztességtelen eredmények! Az ökölvívás korrupt!

A brazil hölgyről kevesen tudják, hogy nem teljesen kívülállóként alkotott véleményt. Lima évek óta kemény bokszedzéseken vesz részt. Olykor persze a kameráknak és a show kedvéért is tetszeleg, de nem csak a PR miatt lép a ringbe.

Limát több mint egy évtizede, napi másfél órában az egykori középsúlyú bajnok, Michael Olajide tréningezi. Az isteni Adriánának saját bevallása szerint a boksz a szenvedélye. A modell azt is hozzátette, nem csak a zsírégetés, illetve az izomformálás miatt szeret bunyózni. A sport révén arról is visszajelzést kap, hogy mennyire erős és kitartó.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?