SPORT

Végre egy jó hír: így hajt Orbán Willi a visszatérésért

Megtörte a csendet, futballsztárunk kilenc hónap után posztolt újra fotót az Instagramon. Üzent a járvány ellen harcolóknak.
  • Szerző: vav

Szó szerint hajt a visszatéréséért Orbán Willi, aki lassan öt hónapja szenvedett porcsérülést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyárra halasztott Eb-pótselejtező(k)re remélhetőleg visszatérhet a magyar válogatottba
Fotó: MTI

Az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott sztárja tavaly nyár óta először osztott meg fotót az Instagramon: ezen a házi karanténban, egy szobakerékpáron edz.

Ich möchte all jenen Menschen danken, die aktuell in vorderster Linie tagtäglich die Bedürfnisse der Gesellschaft über ihre eigenen Ängste stellen. Ihr seid Champions!🙌 I just want to thank all those people on the front line for putting the needs of the world above their own fears. You are champions!🙌 #thankyou #champions #trainathome

„Szeretném megköszönni mindazoknak, akik jelenleg nap mint nap a legelső sorban a saját félelmeik elé helyezik a társadalom érdekeit. Ti vagytok a bajnokok!”

- üzente Willi, aki jól tudja: a lábadozása miatt neki ugyan kapóra jött a koronavírus miatti fociszünet (így rövidesen visszatérhet a klubcsapatába és az Eb-pótselejtezőre készülő válogatottba is), de most ennél sokkal fontosabb a világjárvány elleni küzdelem.

És ezeket olvastad már?