SPORT

Mi az Szoboszlai Dominik kezében? Fura helyzetben fotózták

Nem a lipcsei mez a lényeg a képen. Fura fotók Szoboszlairól: kiderült, mit iszik. Újabb előrelépés a sérülése után lábadozó magyar válogatott focistánál.
  • Szerző: Ripost

Alighogy visszatért a salzburgi gyógykezeléséről, különleges fotózáson vett részt Szoboszlai Dominik az RB Leipzig csapatánál. A közösségi oldalakon terjedő képek első blikkre érthetetlennek tűnhetnek. Ha nem vagyunk tisztában a háttérrel, ezek bizony fura fotók Szoboszlairól: nem csak új német klubja mezében láthatjuk, hanem egy italos dobozzal a kezében is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A képre kattintva megnézheted a további fotókat az Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RB Leipzig (@dierotenbullen) által megosztott bejegyzés

Ha valaki furcsállná Szoboszlai képeit az energiaitalos dobozzal, annak nem árt tudnia: az osztrák konszern nemcsak Szoboszlai előző csapata, a Red Bull Salzburg, de az RB Leipzig legfőbb támogatója is. Németországban ugyanakkor nem engedélyezik, hogy a klubok neve tartalmazza a főszponzorét, így megkerülték a szabályt: az „RB” papíron nem a Red Bull, hanem a „RasenBallsport” (azaz gyeplabdasport) szó rövidítése.

„Jól néz ki piros-fehérben”

- kommentálták a klub Instagram-oldalán Szoboszlai fotóit a csapat mezében.

A fura fotók Szoboszlairól tehát a klubot pénzelő cégnek szánt reklámfogásként foghatók föl.

Ami pedig a tervezett visszatérését illeti: a sérülése után lábadozó magyar focista már egyéni edzéseket végez Lipcsében, és a klub jelentése szerint jó úton van a gyógyulás felé.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?