SPORT

Rubint Rella szerelmét igazi csodával fotózták le

A focista élete egyik legnagyobb sikerét érte el Németországban.
  • Szerző: SK

Bajnok lett a Bundesliga másodosztályában Rubint Rella szerelme. A Bochum focicsapatában szereplő Novothy Soma tavaly nyár végén igazolt a német együtteshez, most pedig egyből első helyet ünnepelhet. A csatárt le is fotózták a bajnoknak járó salátástállal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

novothnysoma (@novothnysoma) által megosztott bejegyzés

Novothny 14 meccsen lépett pályára a szezonban, ezeken két találatot szerzett. A csatár elismerte, komoly ünneplés zajlott a városban.

„Miután visszatértünk a hotelbe, a kemény mag nagyjából hajnali ötig mulatozott, én kettő-három óra körül már nyugovóra tértem, mert kora reggel indultam Magyarországra.” – mondta a focista a Nemzeti Sportnak.

Novothny szerződése még egy évig érvényes, ezért Rubint Rella szerelme úgy tervezi, marad az élvonalban.

„Így tervezem, és a vezetőségtől sem kaptam más információt. Még korai arról beszélni, mekkora mozgás lesz a játékoskeretben, elvégre csak vasárnap jutottunk fel, de úgy hallottuk, hogy a csapat gerince együtt marad. Majd meglátjuk, mindenesetre úgy készülök, hogy az egy hónapos pihenőt követően június huszonnyolcadikán Bochumban kezdem a felkészülést.”

A Nápolyban is szereplő Novothy három éve az Újpesttel nyert Magyar Kupát, majd dél-koreai hónapok után Újpestről igazolt Németországba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?