SPORT

Ronaldo gyerekei és szerelme elhalmozták szeretetükkel a szülinapos világsztárt

Családi idill az ünnepi fotón: Ronaldo gyerekei és szerelme körében. Megható szavakkal tekintett vissza életére a Juventus immár 36 éves klasszisa.
  • Szerző: vav

Pénteken családja körében ünnepelte 36. születésnapját Cristiano Ronaldo. A koronavírus-járvány elleni szabályok mellett már csak azért is visszafogottan, mert szombaton (18.00, tv: Digisport 1) az AS Roma elleni rangadó vár rá és csapatára, a Juventusra az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Ronaldo gyerekei és szerelme, Georgina elhalmozták őt a szeretetükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Georginával és négy gyerekükkel ünnepelt Cristiano Ronaldo

Georginával és négy gyerekükkel ünnepelt Cristiano Ronaldo
Fotó: Instagram

A családi fotóról is sugárzik a boldogságuk:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés


„36 éves, hihetetlen! Úgy érzem, mintha minden tegnap kezdődött volna, pedig ez az út már teli emlékezetes kalandokkal és sztorikkal. Az első labdám, az első csapatom, az első gólom... Hogy repül az idő!”

- fűzte hozzá elérzékenyülve a portugál futballista, felsorolva többek között páratlan karrierje állomáshelyeit (Madeirától Lisszabonon át Manchesterig, majd Madridtól Torinóig)

„Beleadtam mindent, sosem fogtam vissza magam, mindig igyekeztem a legjobbat nyújtani. Cserébe szeretetet és csodálatot kaptam, feltétel nélküli támogatást. És ezekért soha nem lehetek eléggé hálás. Nélkületek semmim se lenne”

- üzente Ronaldo rajongói százmillióinak.

„Mivel a 36. születésnapomat és a profi pályafutásom 20. évét ünneplem, sajnos nem ígérhetek még 20 évet. De azt igen, hogy amíg folytatom, soha nem nyújtok kevesebbet magamból a 100%-nál!”

- fogalmazott az ötszörös aranylabdás támadó, akitől tehát a római védők sem várhatnak buli utáni lébecolást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?