SPORT

Lefotózták, a Fradi legendás kapitánya is segít az oltásoknál

Katonaként áll helyt a 90-es évek kiváló vezére.
  • Szerző: SK

Gőzerővel zajlik az oltás Magyarországon, nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy elérjük a 4 millió beoltottat. Ebben segít Keller József, a Ferencváros focicsapatának legendás csapatkapitánya is. A Fradi korábbi középpályás két éve tért vissza a Honvédséghez, mégpedig önkéntes törzsőrmesterként. Katonaként most pedig az oltásoknál segít – számolt be róla a Honvédelmi Minisztérium oldala.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Keller József visszatért a Ferencvárosba! A Fradi örökös bajnoka, a Magyar Honvédség zászlósaként a Haller utcai rendelőintézetben segítette az egészségügyi dolgozók munkáját – írta a közösségi oldal.

Keller József négy bajnoki címet szerzett a Fradival, s ő volt a gárda csapatkapitánya 1995-ben a Bajnokok Ligája főtábláján.

A legendát a Fradi elnöke, Kubatov Gábor is méltatta.

Keller Józsefet egy fradistának sem kell bemutatni. 18 éven keresztül játszott a Ferencvárosban, szurkolóink kedvence és klubunk örökös bajnoka lett. Korábbi hátvédünk nem hagyta el a Fradi kötelékét és évek óta dolgozik az utánpótlás-nevelésnél.
Élete egyet jelent számára a Ferencvárossal.
Joci azonban a pályán kívül is példamutató helytállást tanúsít, ugyanis az Egyesített Szent István és Szent László Kórháznál teljesít szolgálatot a járvány elleni küzdelemben.
Örökös bajnokunk hazaszeretete és odaadása mutatja meg igazán, mi is az a Fradi-szív! ?
Köszönöm barátom, hogy harcolsz értünk.
Büszkék vagyunk Rád!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?