SPORT

A Huszti fiú esete a portugállal

A Ripost új rovata nem kímél senkit. Sportfröccs, ami egyszerre üdít és beszól - ezúttal Huszti Szabolcs hétvégi felemás mókájával.

Nem volt rossz meccse Huszti Szabolcsnak szombaton a Frankfurttal a Bayern München (2-2) ellen, a bajor gőzhenger elmaradt,  bár Robben vágott egy kötényes gólt az elején. De a magyar spílert nem hatották meg a nagy nevek, egy ide-oda kevergő indítást követően csak maga elé szedte a labdát és jól bezúzta Neuernek.

Aztán jött a második félidő és vele a portugál csodagyerek, Sanches, aki azt gondolta, hogy izomból felbőrözi Husztit, mert az úgy fajin. Na de nem addig van az, a kötény nem jött be, Szabolcsunk pedig megrázta a süldő luzitán wunderkindet a grabancánál fogva, hogy édes öcsém, ez itt nem a Benfica B, kapjál már észbe. Járt hozzá egy kis biccentés is, ami rögtön tömegjelenetet generált, mert a helyszínre rongyolók természetesen csak a többieket akarta szétválasztani. Ancelotti mester is odébb pakolgatott egy-két, a tolongásba mivanmivan stílusban beszálló cserét, szóval lett is nagy mulatság. Végül bíró szembesítette Husztit azzal, hogy egy sárgával nem tanítunk jó modorra és móresre senkit, mert ha megkapjuk a másodikat, az 1-2-nél nem kifejezetten jó ómen. De a társak csak összehozták az egált, így jutott egy saller a bajoroknak, meg egy kisebb privát a portugálnak, miheztartás végett –

mert egy magyar spíler nem kapja, hanem kiosztja a bürkét. 

És ezeket olvastad már?