2 éve

Gera Zoltán harmadszor is apuka lett

Újabb taggal bővült a Gera-család. A korábbi 97-szeres válogatott labdarúgó 16 éve vette feleségül szerelmét, Tímeát, aki májusban egy kislányt hozott a világra.

A jelenleg a magyar U21-es labdarúgó válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán a budapesti Alessio étteremben ebédelt a családjával. A vendéglátóhely fotójából kiderül, hogy új taggal bővült a Fradi-legenda családja.

Gera Zoltán az U21-es válogatottat irányítja
Fotó: MTI

Titok övezte a harmadik gyermek érkezését

Gera első gyermeke, Hanna 2008-ban született, míg fia, Jonatán három évvel később. A legújabb csöppség érkezését nagy titok övezte eddig, pedig májusban, Anyák napján már megosztott erről egy fotót Gera Zoltán felesége, Tímea.

„Vidám napot kívánok minden édesanyának, nagyinak, dédinek! A legnagyobb dolog életet adni”

– írta a képhez a büszke anyuka.

Egy budai étteremben fotózták le Geráékat
Fotó: Alessio Étterem Facebook

Az Angliában 10 évet légióskodó Gera életében fiatalkora óta meghatározó a hit, jelenleg is tagja a Hit Gyülekezetének. A gyermekeit szintén erre neveli a Bibliát rendszeresen olvasó tréner.

„Mi amúgy is sokat olvassuk a Bibliát, minden nap megéljük a hitünket, nemcsak a bajban. Ezekben a napokban többet imádkozunk az embertársainkért, az országunkért, a világért

Gera sok időt tölt a gyerekekkel

A koronavírus-járvány alatti időszakban sokkal több időt töltött együtt a család, miután a digitális oktatásnak köszönhetően otthon tanult Hanna és Jonatán. Ezt követően jutott idő arra, hogy a kertben focizzanak.

„Most van időm arra, hogy többet olvassak és persze a ház körül is akad tennivaló,, úgyhogy ami felgyülemlett, azt most meg tudom csinálni, meg ahogy említettem, végre együtt tudok lenni a gyerekeimmel

Az új jövevény érkezésével Gerára még több feladat vár otthon, a gyermekeiket óriási szeretetben nevelő házaspár minden magyar család számára követendő példa lehet.

Fantasztikus apa a focista Gera Zoltán számára mindig a gyermekei voltak az elsők. A példás édesapa a lehető legtöbb időt tölti szeretteivel. „Fantasztikus apa a Zoli, nagyon szereti a gyerekeit, és minél több időt akar velük eltölteni. Szinte családja a hobbija, amikor szabadideje van, azt mind velünk tölti” - mondta el pár éve a Mokkában Gera Tímea.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!