2 éve

Nem mindennapi, ezzel játszották ki a zárt kaput a magyar meccsen

A koronavírus-járvány miatt csütörtökön zárt kapuk mögött játszottak le a Dunaújváros-Tatabánya (17-5) női élvonalbeli vízilabda-mérkőzést.

A hazaiak bájos sportolónőjének, Gurisatti Grétának azonban érdekes módon „jutottak be” a családtagjai a találkozóra. A 23 éves magyar válogatott pólós közösségi oldalán posztolta, hogy a rokonok az arcképüket egy-egy lufira ragasztották, amelyeket a lelátón palackokhoz kötöztek.

Gurisatti Gréta
Fotó: MTI

„A nővérem találta ki ezt a meglepetést, és mivel senki más nem tudott bejönni a meccsre, ezért én vittem be a családot. Nagyon jól esett, hogy így állnak hozzá ehhez az egészhez, egy meccsemről sem szoktak lemaradni, idegenbe is mindig jönnek szurkolni” – mondta el a Ripostnak Gurisatti Gréta, aki két gólt szerzett a Tatabánya ellen.

A klasszis vízilabdázó csapattársai nagyon nevettek a lufis megoldáson, meg is jegyezték, hogy tényleg nincs Dunaújváros-meccs a Gurisatti család nélkül. A nagyobb rangadókra pedig elképzelhető, hogy a többi játékos szintén hasonlóval készül, hogy feldobják az üres lelátókat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!