SIKK

Három természetes módszer, amivel sokkal hosszabb lesz a szempillád

Elképesztően egyszerû módon érheted el, hogy szempillád természetesen legyen hosszabb és sûrûbb, mint szokott. Fantasztikus hatás!

Ki ne szeretne hosszú szempillákat, anélkül, hogy természetellenes ragasztókkal felrakott műszempillákat hordana?

Ehhez a brit tudósok által kidolgozott módszerhez  kitartás és türelem kell, de hidd el, megéri!

Megmutatjuk ezt a három natúr szert, amikkel hosszúra és természetes hatásúra tudod növeszteni a szempilláidat.

Felejtsd el a műszempillákat és a hozzá tartozó kemikáliákat, amelyeket az arcod legérzékenyebb részén, a szemeden használsz.

 

1. Erősítsd a szempilláidat

A ricinusolaj nem csak a szempilládat erősíti, hanem szuper gyulladáscsökkentő hatása mellet rengeteg tápanyagot is tartalmaz, ami nagyon jót tesz a hajadnak és a szemöldöködnek is.

Hetente 3-4 alkalommal a megtisztított szempilláidat és azok tövét 1-1 csepp gyógyszertári ricinusolajjal masszírozd át. Óvatosan tedd, hogy a szemedbe ne kerüljön belőle. Nyugodtan használhatod viszont a szemöldöködre vagy a hajadra is.

2. Gyorsítsd meg a szempilláid növekedését

Keverj össze 2-4 csepp levendulaolajat 1/2 teáskanál kókuszolajjal, ez csodát tesz a szempilláiddal. A brit tudósok kimutatták, hogy a levendulaolajban lévő összetevők segítenek megszabadulni azoktól a káros anyagoktól, amik megakadályozzák a növekedést. A kókuszolaj semlegessége nagyon jó keveréket eredményez. Masszírozd be a szempilláid tövét és a szálakat hetente többször. Használhatod az ujjaidat vagy egy puha rongyot is.

3. Masszírozd a szemhéjadat

Minden este lefekvés előtt masszírozd át a szemhéjaidat, ezzel serkentve a szemkörnyék vérkeringését. Mindig alaposan mosd meg a kezed és puhán, óvatosan használd az ujjaidat. A szemhéj rendszeres masszírozása hozzájárul a szempillák növekedéséhez. Ez a módszer a fejen alkalmazva nagyon jót tesz a hajnövekedésének is.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?