SIKK

Bombasztikus leszel a képeken: Eszméletlen trükköt mutatunk

Mindenkiről lehet jó képet készíteni, csak néhány rafinált ötletet be kell vetni hozzá. Akkor is istennő lehetsz, ha eddig csak szörnyû fotók készültek rólad!
  • Szerző: Ripost

Tévhit, hogy léteznek fotogén emberek, akik minden képen tökéletesen mutatnak, meg léteznek azok, akik akkor se néznek ki jól a fotókon, ha megfeszülnek. Néhány egyszerű szabályt betartva bárkiről fantasztikus fotók készülhetnek. Mutatjuk a trükköket, hogyan mutathatsz úgy a képen, mint egy díva.

1. Törzs

A csípőre tett kéz nőies és szexi, de ha nem jól csinálod, vastagabbnak fog látszódni a derekad, és agressziót fog tükrözni a tartásod. Ebben a pózban mindig húzd egy picit a törzsed mögé a könyököd!

Az ujjaid mindig előre nézzenek, mert ezzel egyrészt vékonyabbnak látszik a derekad, másrészt meg tudod mutatni a csodaszép manikűrödet is. Soha ne szorítsd meg a derekad, mert meggyűrődik az ujjaid alatt a ruha, és inkább furcsa lesz a hatás, mint szép. Csak lazán legyenek azok a kezek!

2. Karok

Szinte tökmindegy, hogyan tartod a karod, a lényeg a természetesség és a lazaság. Soha ne feszítsd meg az izmaid, és a könyököd ne nézzen a kamera felé.

Egy dologra nagyon figyelj!  Két karodat soha ne lógasd lefelé a tested mellett, legalább az egyiket tedd csípőre, vagy emeld meg!

3. Arc

Ha ujjbegyeiddel finoman megérinted az arcod, és picit kinyitod a szád, nagyon vonzó leszel. Viszont semmiképpen ne nyomd meg erősen az arcbőröd, mert a gyűrődések furcsán fognak hatni. Soha ne takarj ki részleteket a tenyereddel az arcodból.

Ha finoman megemeled az állad, egy pici tokád sem fog látszani, és előnyösebbek lesznek a vonásaid. Ha nagyon előrehajtod a fejed, aránytalanul nagynak látszanak majd az ajkaid, ráadásul barátságtalannak fogsz tűnni a képen. Ne nyisd túl tágra a szemed, de ne is hunyoríts: a természetes vonalak és ívek mutatnak a legszebben a fotókon.

4. Teljes alakos kép

Felesleges megtörnöd a tested függőleges vonalát hajolással vagy rogyasztással, nyugodtan maradhat egyenes a derekad. Hajlítsd a törzsed úgy, hogy "S" alakot kövessen a tested. Helyezd a súlypontod az egyik lábadra, és mindkét karod legyen laza és természetes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?