SIKK

Álomszép leszel ezzel a karácsonyi frizurával - hódíts különlegesen!

Lenyûgöző ötletet mutatunk arra, hogyan legyél káprázatos az ünnepi vacsorán.
  • Szerző: Ripost

Lépj ki a megszokott sémákból, mondj nemet az eddig jól bejáratott hajviseletekre, legyél a karácsony királynője! Mutatunk néhány ötletet, hogyan tudsz igazán mesésen kinézni az ünnepen.

1. Hajad fogd félig össze, hullámcsattok és kevés tupír segítségével készíts tincsedből masnit, majd szórj rá kevés műhavat és fixáld gyorsan hajlakkal.

2. Félig összefogott hajadat tedd pazarrá egy laza fonattal, tűzz bele néhány díszes-gyöngyös dekorációs ágat, és elegáns, romantikus, egyedi lesz a megjelenésed.

3. Szereted megmutatni vagány és kreatív oldalad? Ne habozz egy diszkréten vékony, elemes égősort használni hajpántként. Zseniális lesz az eredmény!

4. Fiatalos, üde, eszméletlenül menő, ha hajadat két kontyba tekered, a választékot csillámokkal, glitterekkel, filterekkel díszíted, melyeket lakkal rögzítesz.

5. Diszkrét, roppant nőies és ünnepi egy egészen egyszerű bársonyszalag masnira kötve a hajadban.

Nincs még vége az ötleteknek! Mutatjuk tovább! LAPOZZ!


6. Ennél eredetibb karácsonyfrizura nincs is! Egy masni és némi színes hajspray kell csak hozzá. Nézd csak:

7. Nem szeretnél extra költségeket, de szeretnél valami izgalmas hajviseletet? Akkor elő néhány kisebb gömbbel, na meg némi hullámcsattal:

8. Lehetsz úgy is ünnepélyes, ha egyszerűbb megoldást választasz. Fogd a hajad lófarokba, majd fújj kevés díszítést rá aranyszínű sprayvel.

Gyönyörű változatokat mutatunk még - nézd meg, LAPOZZ!


9. Ha idegenkedsz a kiegészítőktől, akkor a fonat telitalálat lesz az ünnepen is!

10. Ugyanakkor egy szép fonatot eszméletlen izgalmassá tesz egy piros bogyós gally is  - legyen szó akár műanyag, akár valódi ágacskáról.

11. És ha egy könnyen kivitelezhető, de fiatalos, elegáns és nagyon szép frizurát szeretnél, akkor bársonyszalagból illessz szép, zöld masni hajadba. Gyönyörű.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?