Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK

Durván fellendült a lottóturizmus: 4,5 milliárd forintot vihet el a szerencsés nyertes

Hatalmas summa ütheti annak markát, aki megnyeri az Ötöslottó főnyereményét. Már fél éve gyarapszik az összeg, és egyre többen próbálnak szerencsét.

Már több mint fél éve nem talált szerencsés nyertest az Ötöslottó fődíja. Emiatt folyamatosan növekszik a nyeremény összege, így ha valaki most megnyerné, 4,575 milliárd forinttal gazdagodna. A szám sokakat vonz, így egyre többen próbálnak szerencsét. 

Nagyot szakíthat az Ötöslottó nyertese. Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Valóságos lottóláz alakult ki Magyarországon és a külhoni magyarok körében, az Ötöslottó főnyereménye ugyanis elérte a 4,575 milliárd forintot. Ki ne tudná elképzelni, hogy mi mindenre lehetne ennyi pénzt költeni? Éppen emiatt rohamosan nő a lottózók száma. A Szerencsejáték Zrt. kalkulációi szerint az utóbbi fél évben 30 százalékkal nőtt a lottózók száma. Azt is meg lehet figyelni, hogy többet is játszanak az emberek, ugyanis az utóbbi időszakban 50 százalékkal több szelvény vesz részt a sorsoláson.

Nemcsak Magyarországon, de a külhonban is fellendült az érdeklődés a lottózás iránt. Egy szegedi értékesítőhely dolgozója például arról számolt be, hogy a hétvégéhez közeledve egyre többen érkeznek, hogy részt vegyenek a játékban, ugyanakkor nemcsak az Ötöslottó az egyetlen játék, amelyen megpróbálnak pénzt nyerni: sokan vesznek Eurojackpotot és sorsjegyet is. 

A Szerencsejáték Zrt. arról is beszámolt, hogy tapasztalhatóan 3 milliárd forint a lélektani határ: efölött jelentősen megélénkül a lottózási kedv. Hajdú-Bihar vármegyében ugyanakkor arról számoltak be, hogy már 2 milliárd forintos nyereménynél is többen jönnek ikszelgetni. 

És hogy milyen számokkal érdemes próbálkozni? Az elmúlt 26 hétben legtöbbször a 32-es számot húzták ki. Az Ötöslottó történetében a legtöbbször kihúzott számok között szerepel az 1-es és a 29-es, azonban ezeket az elmúlt fél évben egyszer sem húzták ki, ahogyan a szerencseszámként ismert 7-est sem. 

l

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, mekkora vagyont örököltek Stadler József gyerekei

origo.hu

Meghalt egy kisfiú egy budapesti iskolában a figyelmetlen napközis tanár miatt

borsonline.hu

Vomberg Frigyes a magánéletéről vallott, teljesen új oldalát ismerhetjük meg

vg.hu

Nobel-díj: megemelték a pénzjutalmat - ennyit kap Karikó Katalin és Krausz Ferenc

ripost.hu

Kínos: túltolta a filtereket a Dancing with the Stars táncosa

hirtv.hu

Radar - Rendhagyó véradás a Csillagdában

origo.hu

Figyelem! Brutális bírságot kaphat az, aki ezt nem tartja be metrózás közben

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. október 5.: az Ikrek elemében van, a Bika legyen óvatos

life.hu

Ezért hívják a hólyaghurutot nászutas betegségnek is(x)

life.hu

A fájdalmas testi együttlét oka: Candida-fertőzés(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-