Létrehozva: 2024.10.04. 20:20

T.Danny elárulta, valójában kiről szól az új dala

A rappert a legutóbbi dala miatt sokan azzal vádolták meg, hogy egykori szerelmének, Kecskés Enikőnek üzent. T. Danny most egy hosszabb bejegyzésben reagált a kemény bírálatokra, és kijelentette, hogy semmi köze az exéhez.

Szerző Cs.I.G.a

T. Danny legújabb dala szerda este robbant YouTube-ra Vidéki csajszi címmel. A dalban több olyan sor is hallható, amiben a rajongók az egykori szerelmét Kecskés Enikőt vélték felfedezni. A dalszövegből az is kiderült, hogy Dani igyekezett kibékülni exével, de nem lett jó vége a dolognak, ugyanis az újabb fájdalomtól félve lemondott erről a szerelemről.

T. Danny
T. Danny a rajongók szerint is több olyan utalást tett a dalszövegében, amiben Kecskés Enikőre utal (Fotó: Bánkúti Sándor)

T. Danny reagált a bíráló szavakra

A rapperhez is eljutottak a szavak, amiket bírálói intéztek, és egy hosszabb, huszonnégy óráig látható Instagram-történetben válaszolt is a fent is említett megjegyzésekre.

Nem, nem "üzenek" a dalokban senkinek, és NEM, nem célom bárkit is megalázni. NEM, nem szól az a dalrészlet sem az exemről, de még csak nem is bántok benne senkit. Van az a mondás, hogy akinek nem inge az...na, ugye. Ezek a dalok kizárólag az én érzéseimről, világnézetemről, tapasztalataimról és igazságaimról szólnak. Sosem valakiNEK, maximum valakiRŐL, de mindenek előtt MAGAMNAK. Egy dal nem csupa fekete vagy fehér, a szövegek nem mindig szólnak konkrét emberekről. Önkifejezés. Érzések. Emlékek. Fáj azt látni, hogy az én megbukott emlékem másban tovább deformálódik ilyen és ehhez hasonló hírhajhász címek miatt.

Az fáj, hogy másnak kell fájjon. Hazugságok. Én leszek a szar alak, a bokszzsák, vagy ha úgy tetszik: a "gonosz" más történetében. Lehet meg is érdemlem. De NE bántsunk olyat, aki sosem kért ebből. Ne tegyünk tönkre több életet. Baromi nehéz úgy tovább lépni, ha az előtted álló egy helyben toporog. Engem utáljatok, járassatok le, de ne ŐT" – írta T. Danny a bejegyzésében.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek