Létrehozva: 2024.10.03. 13:00
Módosítva: 2024.10.03. 13:28

„A szülei jól szituáltak, mégis a barátnői mind prostituáltak” – ismét az exének szólt be T. Danny?

Szerda este jelent meg a fiatal rapper legújabb száma, amitől szinte azonnal elájultak a rajongók. Persze ez sem mondható éppen finomkodónak, Dani keményen beszólt a szövegével egy titokzatos, zöld szemű lánynak, sőt még a barátnőinek is. De vajon kinek üzenhetett a durva sorokkal? A rajongók szerint T. Danny új dala ismét Kecskés Enikőnek szólhat.

Szerda este valósággal berobbant a YouTube-ra T. Danny Vidéki csajszi című legújabb dala, amivel ismét alátámasztotta, hogy már nem az a szerelmes jófiú, aki egykor volt, a rajongói legnagyobb örömére. De hiába a rengeteg gyönyörű lány, aki a lábai előtt hever, Dani figyelmét még most is egy bizonyos valaki köti le, akit legújabb slágerében igencsak durva szavakkal illetett. 

t danny-02-BS T. Danny
T. Danny új daláért odáig vannak a rajongók. Mindenki azt találgatja, kiről szólhatnak a durva sorok Fotó: Bánkúti Sándor

T. Danny barátnője egykor Kecskés Enikő volt, bár miután elváltak útjaik, nagyon elmérgesedett a viszony közöttük. A rapper már többször is üzent a modellnek a szakítás óta és egyszer sem kímélte.

A szemei ölnek, ördögi zöldek, ohh, ez a nő, ez hogy néz rám…

– énekli Dani a Vidéki csajszi című dalban. Sőt, azt is elárulja: egykori kedvese lábujjhegyen állva is csak alig 160 centi magas, ami szintén igaz az Ázsia Expressz sztárjára.

A rapper ezek után igen kemény állításokat fogalmaz meg a szóban forgó lányról.

„Bántotta az exe, ezért akarja megcsináltatni a mellét ma nagyra, hiába mondják neki, szép az arca, mégis a képeken ott a face app rajta” – mondja.

Sőt, még barátnőit sem kíméli, amit talán már nem sokan hagynának szó nélkül.

Hiába, hogy a szülei jól szituáltak, mégis a barátnői mind prostituáltak. Tokióban kibeszélik, hogy kit utálnak, titokban szednek az alváshoz pirulákat

 – jelenti ki a dalban.

T. Danny
T. Danny Dancing with the Stars-beli szereplése alatt derült ki, hogy egy párt alkotnak Kecskés Enikővel Fotó: Szabolcs László

T. Danny szakítása után békülni próbálhatott

A dalszöveg alapján úgy hangzik, hogy a zenész igyekezett kibékülni egykori párjával, de nem lett jó vége és mivel félt az újabb fájdalomtól, végül lemondott erről a szerelemről. Úgy tűnik, ez is némi átfedésben van a Kecskés Enikővel kapcsolatos pletykákkal, ugyanis volt, hogy a követőik néhány véletlen egybeesés alapján azt feltételezték, hogy kibékülhetett a sztárpár. Ilyen volt az is, amikor T. Danny exe egy autóból posztolt, amire azt hitték, az énekes kocsija, amit végül Enikő cáfolt és úgy fest, most Dani is.

Kirakja a story- jába, ahogy a dalomat hallgatja más kocsijába

 – árulja el. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek