Létrehozva: 2024.10.27. 16:00

Dráma a Megasztárban, egymásnak feszül a zsűri: „Ezzel fel fogsz húzni, felrobban az agyam!”

Papp Szabi őszintén vallott a zsűriben előforduló összetűzésekről. A Megasztár zsűrije ha nem is vérre menő, de komoly vitákat folytat le a versenyzők sorsáról.

Minden eddiginél feszültebb pillanatokkal szembesül a Megasztár zsűrije. A Caramel, Marsalkó Dávid, Rúzsa Magdi, Marics Peti és Papp Szabi alkotta döntőgárda egymást sem kíméli, a versenyhelyzetben keményen összeszólalkoznak a vasárnap esti adásban. Papp Szabi lapunknak is elmondta a véleményét.

Papp Szabi megasztár
Papp Szabi nem a visszafogottságáról híres, a Megasztár zsűritagjaként sem rejtegeti határozott véleményét (Fotó: TV2)

Papp Szabi elmondta az igazságot a Megasztár balhéiról

A középdöntőben öt-hat fős csoportokban lépnek az énekesek színpadra, hogy „a capella” mutassák meg tehetségüket. Miután a csapat minden tagja énekelt, a zsűri még melegében összedugja a fejét, hogy döntsön: ki jut tovább, és kinek ér azonnal véget a verseny.

A nagy éneklések mellett gyengébb produkciók is előfordulnak, Rúzsa Magdi egy alkalommal meg is jegyzi: 
Igazából mindenkit hazaküldenék" – szögezi le, mire a férfi énekesek hevesen érvelnek egy-egy kedvencük mellett. A háromgyermekes anyuka azonban határozottan rendet tesz:
Srácok, akin ennyit vitatkozunk, az az élőshow-ba úgysem fog bejutni. Vagy most esik ki, vagy holnap."

Bár Marics Peti állja a sarat, egy alkalommal megjegyzi, Magdi a versenyzőkkel is bántóan őszinte. De persze olyan is előfordul majd, amikor Magdi ragaszkodna egy énekesjelölthöz, akit a fiúk szavaznak le. A Megasztár 3. évadának győztes énekesnője sóhajjal fejezi ki egyet nem értését:

Kinyírjuk a legjobbjainkat!

 – duzzog, egy alkalommal pedig meg is fenyegeti a társait, hogy nagyon rossz szájízzel megy majd haza, ha egy bizonyos versenyzőt kigolyóznak a mezőnyből.

De a mindig higgadt Caramelnél is elszakad egy ponton a cérna:
Ezzel fel fogsz húzni, felrobban az agyam!" – fakad ki.

megasztár
A Megasztár 7. évadának zsűrije nehéz döntéseket hozott, nem is volt mindig egyetértés (Fotó: TV2)

„Igen, vitázunk, ez nem színjáték!"

És Papp Szabi sem bír mindig az érzelmeivel: 
Akkor én meghülyültem!" – tör ki belőle az indulat egy döntésnél. A Ripost felkereste a Supernem frontemberét, aki elismerte, valóban voltak feszültségek.

Igazából örülök, hogy kidomborodik a műsorban, hogy vannak feszkók. Ez már a középdöntő, más hangulatot igényel. Ez a látványvilágban is jól tükröződik: a válogatók fehér háttere sötétre cserélődött, és nekünk is komolyabbnak kell lennünk" – érvelt Papp Szabi, utalva a vasárnap esti középdöntőre. 

Most lehull a lepel a versenyzőkről, és a zsűriről is, hogy méltán juttattuk-e ezeket az embereket idáig.


Komolyan vettük a feladatot, és igen, vitázunk, ez nem színjáték! De mérhetetlenül élveztük a feszült pillanatokat is. Mentálisan megterhelőek voltak a forgatás napjai, volt, amikor felvétel után csak ültünk az öltözőben, volt, aki még dühöngött magában, én meg például csak ültem, sörrel a kezemben, és csak bámultam magam elé. Nagyon más karakterek vagyunk más nézőpontokkal, de, és ez nem smúzolás: pont ettől alkotunk jó zsűrit! – ismerte el a rocker.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek