SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.20. 13:00

Micsoda átalakulások: Liptai Claudia még soha nem volt ilyen dögös

A műsorvezető a Sztárban Sztár All Stars zsűritagjaként tért vissza a TV2-re. A Ripost összegyűjtötte, milyen ruhákban nyűgözte le a nézőket Liptai Claudia.

Szeptember elején indult, október 19-én pedig lezajlott a döntő a Sztárban Sztár tizedik, jubileumi évada, a Sztárban Sztár All Stars-ban. Amellett, hogy hétről hétre megcsodálhattuk a legsokoldalúbb előadók átalakulásait, a zsűritagként visszatérő Liptai Claudia szettjeit is mustrálhattuk. 

Liptai Claudia
Liptai Claudia visszatért a Sztárban Sztár All Stars ítészei közé (Fotó: Ripost)

A TV2 még augusztus végén jelentette be, hogy a műsorvezető visszatér a csatornára.

„Nagyon sokféle műsort készítettem életem során, de úgy gondolom, hogy a Sztárban Sztár azon különlegesek közé tartozik, ami egyedi, ami semmihez sem fogható, mert mindig tartogat meglepetéseket. Ebben a produkcióban az előadóknak mindig nagyon bátornak és ügyesnek kell lenniük, és biztos vagyok benne, hogy az új formátum még több kihívást, izgalmat fog hozni, hiszen tömeges sztárparádéról beszélünk, akik maguk is újabb sztárokat fognak alakítani a színpadon” - árulta el Liptai Claudia.

Liptai Claudia kórházba került a Sztárban Sztár All Stars alatt

Bár a műsorvezető szereplése a második adást követően veszélybe került, végül visszatérhetett. Igaz, csak orvosi felügyelettel, ugyanis övsömörrel diagnosztizálták és kórházba is került.

"Az élet nem mindig habostorta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít" - írta a közösségi oldalán.

Az ország házibulijának döntőjét követően a Ripost úgy döntött, hogy egy galériában gyűjti össze, milyen szettekben értékelte Clau a produkciókat!

Neked melyik tetszett a legjobban?

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek