Létrehozva: 2024.09.28. 08:53
Módosítva: 2024.09.28. 09:05

Kiderült: ilyen állapotban van most Liptai Claudia

Liptai Claudia a Sztárban Sztár All Stars élő show-ja után került kórházba övsömörrel.

Liptai Claudia a közösségi oldalain tudatta, hogy a Sztárban Sztár All Stars adása után kórházba került. Kiderült, hogy a színésznő-műsorvezető övsömörrel küzd, ami miatt elviselhetetlen fájdalmak kínozták már az élő adás alatt is.

Liptai Claudia
Fotó: Markovics Gábor

Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít 

- írta a közösségi oldalán Liptai Claudia.

Négy napot töltött kórházban, és az orvosok azt is megengedték neki, hogy részt vegyen a TV2 műsorában.

„A műsor készítői természetesen mindent megtesznek, hogy Claudia komfortosan érezze magát a Sztárban Sztár All Stars forgatása alatt. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, aki közvetíti felénk, ha Claudiának bármire szüksége lenne a felvétel során. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól. Az All Stars egész stábja várja vissza Claudiát, és mindent megteszünk, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő” - tájékoztatta a Borsot a csatorna sajtóosztálya.

Nos, Claudiát kemény fából faragták, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még a szakavatott szemek sem vehették észre, milyen fájdalmak közepette tért vissza a Sztárban Sztár All Stars stúdiójába szeptember 21-én. Természetesen Kiss Márk, a műsor stylistja is figyelembe vette, milyen állapotban értékeli Clau a produkciókat, ezért egy speciális ruhát tervezett neki arra az estére. Méghozzá hernyóselyemből!

Ő amúgy is szereti ezt a lazább, könnyedebb stílust. Arra figyelünk, hogy a varrások mindenhol úgy legyenek eldolgozva, hogy ne szúrjon, ne karistoljon, ne sértse sehol a bőrét még véletlenül se

– árulta el a stylist.

A rajongók aggodalma természetesen nem csökkent az 5. élő adás után, már csak azért sem, mert Claudia nem titkolta, hogy komoly fájdalmakkal küzdött múlt szombaton. Az Origo megkereste a TV2-t, és Claudia menedzsmentjét. A következő szűkszavú, ám annál konkrétabb választ kapták:

"Liptai Claudia jól van, és természetesen ott lesz a hatodik élő show-ban"

– állt a hivatalos válaszban.

A Sztárban Sztár All Stars stábjának és a versenyzőknek tehát nem kell nélkülözniük Claudiát, aki szerencsére már túl van a nehezén, és olyan érzelmes és őszinte értékelést várhatunk tőle, mint amit az elmúlt hetekben már megszokhattunk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek