Létrehozva: 2024.10.27. 07:30

Micsoda pofára esés! Hiába a vastag pénztárca, ezt nem tudta pénzért megvenni a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Rossz hírekkel szembesült Kőgazdag Aurél. Azonnal látványos változást akart magán a Kőgazdag Fiatalok naplopója, ez azonban nem volt lehetséges.

A Kőgazdag Fiatalok szereplők még mindig tudják hova fokozni az izgalmakat, vagy inkább a polgárpukkasztást. Kőgazdag Aurél a pénzt nem sajnálva, egyetlen alkalom után akart tökéletes hollywoodi mosolyt, a hosszas kezelés és korrekció helyett.

kőgazdag fiatalok
Kőgazdag Fiatalok Aurélja mindig is utálta a fogait, de most már úgy érzi, a fogszabályzóból kinőtt (Fotó: TV2)

A Kőgazdag Fiatalok sztárja csábító mosolyra vágyik

Kőgazdag Aurél az iskolát nem végezte el, de ez nem akadályozza abban, hogy karriert építsen. Rapsztárnak készül a naplopó 20 éves, aki először a Sztárban Sztár leszek! korábbi felfedezettjétől, Hadas Alfrédtól kért segítséget, most pedig egy másik influenszerrel, Maxival ült le tárgyalni. Bár Aurél leszögezte, hogy koncertezni nem akar, de azért a megjelenését egy kicsit a sztársághoz igazítaná. Ehhez pedig elengedhetetlen a tökéletes mosoly. Ráadásul PSG Ogli Ibizára tervezett szülinapi buliján is vakító fogsorral akar hódítani a lányok körében.

El is látogatott egy fogorvoshoz, ahol azonnali eredményt várt. Kőgazdag Aurél szülei eddig mindent azonnal finanszíroztak, ám ezúttal nem lehetett csupán pénzzel elintézni a kívánságot.

Nem szeretem a fogaimat, nem szeretek mosolyogni

– vallotta be a műsorban Aurél. „Nekem fogszabályzót kellett volna csináltatni, amikor kisebb voltam. De most már nem szeretnék, az nagyon gyerekes egy férfinél… Úgyhogy elmegyek hollywoodi mosolyt csináltatni!” – tökélte el a kőgazdag fiatal, akire a rendelőben rátört a pánik, de végül a csinos doktornő látványa lenyugtatja, és el tudja mondani a vágyát.

Szép fogakat szeretnék, ha elmegyek valahova és mosolygok egy komolyat, akkor azonnal belém szeretnek – adta le a kívánságot Aurél a Kőgazdag Fiatalok 2. évadában, mire a szakember szembesítette azzal, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra.

Nem úgy van, hogy most megcsináljuk és kész?” – lepődött meg őszintén a 20 éves fiatal, akinek a jelek szerint várnia kell a minden nőt elcsábító mosolyra… 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek