SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.08.

Elszabadultak az indulatok: Kamerák előtt alázták meg a TV2 sztárját

Egyre feszültebb a hangulat Thaiföldön! A Kísértés sztárjai már nem tudják magukban tartani az érzéseiket!

Pattanásig feszülnek ezen a héten az idegek A Kísértés című reality-ben, hiszen a fináléjához közeleg a műsor, amelyben a csábításé a főszerep. Szeptember 1-jén négy szerelmespár utazott Thaiföldre, hogy festői szépségű környezetben tegye próbára a kapcsolatát. Talán fel sem voltak készülve arra, mekkora veszélyt jelentenek majd a mindenre elszánt csábítók, akiknek egyetlen céljuk volt: elcsavarni valamelyik fél fejét.

A Kísértés
Egyre fokozódnak az indulatok A Kísértés keddi adásában (Fotó: TV2)

Ami a még versenyben lévő párokat illeti, itt van például Dorina és Noel, akik sikeresen léptek félre. Nem is egyszer. Brigi és Dusán párosát sem kellett félteni a félrekacsintások alkalmával, Inge és Lóri pedig még valahogy tartják magukat, de igencsak nehezen. Utóbbi párosnál ráadásul elhangzottak olyan dolgok, amik veszélybe sodorhatják az esküvőjüket is. Ez az esküvői dilemma felszínre tör A kísértés keddi adásában is, ám nem csak Lóriék miatt szabadulnak el azok a bizonyos, sokszor fékezhetetlen indulatok.

Angi, aki hétfőn a tantrtikus jógának köszönhetően igencsak közel került Dusánhoz, szépen elküldi a srácot melegebb éghajlatra. Olyat mond neki a kamerák előtt, amit vélhetően senki sem szeretne hallani a teremtés koronái közül.

„Soha a büdös életbe nem akarlak látni” - vágja A Kísértés sztárja Dusán képébe kendőzetlenül.

A sztárjósnő szerint így alakul A Kísértés sztárjainak jövője

Lénárt Évi azt látja a lapokban, hogy Noelnek és Dorinának van közös jövője. Igaz, nem olyan sokáig tartó közös jövő ez.

„Egy ideig Noel és Dorina együtt fog élni, de őket inkább ez a játék, a dac tartja össze, nem az érzelmek. Próbálkozni fognak többször, hogy együtt maradjanak, de nem fog örökké tartani ez a kapcsolat, sőt, ahogy véget ér a műsor, már egyre kevesebb dolog lesz, ami összetartja őket”

– mondta lapunknak Évi. 

Ha érdekel a többi páros jövője, olvasd el a jósnővel készült cikkünket!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek