SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.19. 08:30

Elárulta: ilyen viszonyban van exével a Házasság első látásra bombázója

Petra és Andris házassága minden volt, csak nem idilli a TV2 párkapcsolati reality-jében. A Házasság első látásra szereplője most elárulta, milyen a kapcsolata exférjével.

Egy év is elszaladt azóta, hogy a bíróságon hivatalosan is kimondták a Házasság első látásra két sztárjának válását. Ahogy arról a Ripost már a párkapcsolati reality alatt beszámolt, Petra és András semmiből köttetett házassága hagyott némi kivetnivalót maga után, már ami az összhangot és a szeretetet illeti.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Petra és Andris a furcsa esküvő napján / Fotó: TV2

Elég csak az esküvőre gondolnunk, ami előtt a férfi nagyon izgatott volt, hogy ki lesz majd a jövendőbelije. Ám amikor meglátta a fitneszedzőként is ismert influenszert, finoman szólva sem volt elragadtatva tőle. Már az sem tetszett neki, hogy Petra nem az a skandináv típus, sötét haja van és mélybarna szeme, András pedig akarva, akaratlanul is társított hozzá valamilyen negatív emlékképet a múltból.

„Nem esik jól, csalódottabb vagyok, mint gondoltam, hogy valaha leszek az esküvőm napján” – mesélte könnyes szemmel Petra a frigy megkötése után. A pár sajnos később sem jutott közös nevezőre, sőt, barátság sem alakult ki köztük, rengeteget veszekedtek, így egyértelművé vált, hogy nincs esélyük a közös jövőre. Petra emlékezetében azonban élénken él a válás napja, így az évforduló alkalmával posztolt is gyorsan egyet.

 A Ripost arra volt kíváncsi, hogy egy évvel a válás után milyen érzések kavarognak Petrában, vajon egyáltalán szóba áll még a volt férjével?

„Andrissal jóban vagyunk, mondhatni abszolút bizalmas a viszonyunk. Telefonon órákat is el tudunk csacsogni, nyár elején azt is megbeszéltük, hogy találkozunk, de ez azóta se jött össze. Mindenki éli az életét a saját ritmusában, és ez így van jól. Azt sajnálom, hogy a forgatások alatt egy baráti viszony sem tudott kialakulni köztünk, a válás napjára pedig élénken emlékszem. Olyan közelinek érzem, hogy ott ültem a bíróságon, nagyon meg voltam szeppenve, hogy vajon milyen lesz őt újra látni. Én ma sem csinálnék másképp semmit, a műsorra pedig jó szívvel gondolok vissza. Andris persze ma boldog párkapcsolatban él, én pedig továbbra is keresem a szerelmet, de nagyon nehéz. És nem hiszem, hogy azért, mert szerepeltem egy reality-ben” – kezdte a Ripost-nak Dávid Petra, aki gyakran azon az állásponton van, hogy jobb szingliként éldegélni, mint egy rémes randin részt venni valakivel, aki nagyon nem hozzá való. Ugyanakkor azt is gondolja, hogy az ember kötődési problémái és sérülései alapvetően egy kapcsolatban tudnak igazán gyógyulni.

„Ebben az évben három férfihoz volt közöm, de mindhárom elérhetetlen volt érzelmileg. A gyógyulás helyett tehát talán csak még jobban sérültem. Ennek ellenére még mindig egy idealistának tartom magam, aki lelkesen nézi a Tindert is, de már egyre kevesebb embert tudok jobbra húzni” – fogalmazott Petra, aki szívesen kipróbálná magát a Házasság első látásra egyik újabb évadában, hátha akkor jobban sül el a meglepetéslagzi.

Házasság első látásra: Petra megszólalt Andris kedveséről

Dávid Petra a TV2 reality-jében többször is keveredett kétes szituációkba, egykori férjével ugyanis közel sem volt idilli a kapcsolatuk. Az elvált házaspár azóta jóban van,  és mint kiderült, Andris megtalálta a boldogságot új barátnőjével, Rékával. Petra a nyáron a Borsnak elmesélte, hogy egy ideje már tudott a dologról:

Mivel a forgatás sokkal korábban volt, mint a műsor adásba kerülése, ezért egy ideje már tudtam, hogy Andris összejött Rékával. Andris nagyon várta a pillanatot, hogy úgy mutasson be minket egymásnak, hogy én vagyok az exfelesége, ő pedig a leendő. Réka nagyon aranyos lány, kedvesen várt, snack-ekkel készült és jól is sikerült a találkozás. Igazság szerint egy kicsit belemosódtam az életükbe, hiszen képeket, videókat csináltunk Andrissal, miközben Réka is otthon volt, sok közös anyag került ki rólunk. Ez viszont nem jelent gondot nekik, Réka nem féltékeny rám, nincs is oka rá. Ha bárkiben is felmerülne, hogy én veszélyt jelentek az ő kapcsolatukra, az nem ugyanazt a műsort nézte” – szögezte le a Házasság első látásra sztárja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek