Létrehozva: 2024.10.17. 19:00

Folytatódik a Kísértés cicaharca – ezt üzente Nati a Riposton keresztül Dorinának

A napokban Dorina elárulta mit gondol Nati álmáról. Persze A Kísértés sztárja is válaszolt bírálójának, sőt azt is elárulta, milyen műsorban képzeli el a jövőjét.

Dorina és Nati története már a TV2 A Kísértés valóságshowjának első napján megkezdődött, amikor a kísértők kiválasztották a párok azon tagjait, akik elsőre szimpatikusak voltak számukra. A két lány már akkor is csípős szóváltásba került egymással, és csak olaj volt a tűzre, amikor Noel – Dorina akkori párja – a szőke lányt választotta első randi partnerének. Bár ezek után csak a tábortűz ceremónián láthatta Dorina mik is történtek a párral, úgy tűnik az ellenszenv a műsor után sem enyhült a lányok között.

A Kísértés
Dorinát kiakasztotta Noel viselkedése A Kísértés villájában (Fotó: TV2)

Dorina elmondta a véleményét A Kísértésbeli riválisáról

A napokban Dorina egy Tiktok live-ban mesélt arról, mi a véleménye Nati álmáról, miszerint egyszer saját műsort szeretne.

„Hát én láttam most egy olyan posztot, hogy lehet lesz neki saját műsora. Hát akkor én feladom valószínűleg a közszereplést, mert én azt nem bírnám elviselni. Nem azért, mert nem nekem és neki miért, csak nem értem, hogy van-e olyan ember, aki őt igazán szívből kedveli. Én nem kedvelem, és nem bírnék nézni egy műsort, amiben még egyszer szerepel. Valószínűleg ő is így van velem" – idézte Dorinát a Bors.

Kozelkin Natália
Kozelkin Natália tőle megszokott kemény eleganciával reagált a szavakra (Fotó: Ladóczki Balázs)

Nati: „Ekkora áldozatot nem kell hoznod”

A Ripost megkereste Natit is, hogy ő mit szól a fent elhangzott sorokhoz. Persze a fiatal szépség a tőle megszokott szókimondó, ám elegáns stílusában üzent Dorinának.

Jajj, Dorina! Ekkora áldozatot nem kell hoznod értem. Ha egyszer beteljesül az álmom, akkor nagyon szívesen látlak a műsoromban, hogy drámai zene kíséretében felmondj. De az is lehet, hogy ketten együtt felfuttatnánk a műsort

– válaszolt a TV2 szőkesége Dorina soraira. De ha már szóba került, Nati azt is elárulta, hogy milyen műsorokban képzeli el magát.

„Szerintem ezek a társkeresők jópofák, szívesen elmennék akár tanácsadónak. De a Mokkát is boldogan elvállalnám, persze tisztában vagyok, hogy nem lehet egyből a csúcson kezdeni. Mint mindenkinek nekem is végig kell járni a ranglétrát, hogy akár a TV2 reggeli műsorában lehessek, ezért minden lehetőségnek örülnék” – árulta el mosolyogva a TV2 sztárja, akit rajongói is támogatnak, mert szerintük remek karakterével garantált siker lenne.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek