Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Till Attila úgy beszólt Stohl Andrásnak, hogy még a közönség is felhördült

Till Attila nem kímélte Stohl Andrást a Sztárban Sztár All Starsban.

A TV2 csúcsműsora, a Sztárban Sztár All Stars már az első adásban rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek, hiszen négy híresség is kiesett. A második adás talán még az előzőnél is pörgősebb, hiszen most a zsűritagok is jobban átgondolják, hogy kinek adják a szívüket, amivel akár meg is menthetnek valakit.

Till Attila
Till Attila / Fotó: Markovics Gábor

Vastag Tomi és Cserpes Laura párbajoztak a Sztárban Sztár All Stars második adásában, ahol a közönség, illetve a zsűri is Vastag Tomit hozta ki győztesként. Stohl András pedig nagyon dicsérte Cserpes Laurát, főleg az Ázsia Expressz miatt, ahol együtt kalandoztak és élték át a jó, illetve rossz dolgokat.

Ezek után Stohl András megkapta a lehetőséget, hogy megmentse a szívével Cserpes Laurát, de végül nem tette meg. Ennek hatására kőkemény, gúnyos beszólást kapott a műsorvezetőtől, Till Attilától, amiért ennyi dicséret után nem mentette meg a biztos kieséstől az énekesnőt:

Na, a nagy Ázsia-testvér...

Látszott Stohl Andráson, hogy nem tetszett neki a megjegyzés, hiszen minden bizonnyal nehéz szívvel döntött így – a közönség is felhördült azon, amit Tilla mondott.

Itt lehet megtekinteni Cserpes Laura produkcióját, ami sajnos nem volt elég a továbbjutáshoz:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek