Létrehozva: 2024.09.22. 21:06
Módosítva: 2024.09.22. 21:27

Rúzsa Magdi megtalálta a Megasztár győztesét? „Ne haragudj, olyan szépen énekeltél, hogy már-már szinte sértő volt!”

Erős kezdés! Már a legelső válogató feladta a leckét a Megasztár zsűrijének. Volt énekes, akin összevesztek, de olyan is, aki nem hagyott kérdést maga után. Rúzsa Magdi úgy érzi, meg is találták a győztest egy bántalmazott lány személyében.

Elstartolt a várva várt tehetségkutató-műsor, a Megasztár 7. évadával tér vissza tizenkét év kihagyás után. Még csak a válogatók zajlanak, de parádés produkciókból és persze könnyekből már most sincs hiány. Megható emberi sorsokkal szembesül az érzékeny lelkű zsűri, Tóth Abigél Evelin történetét és éneklését hallva egyenesen a könnyeikkel küzdenek. Rúzsa Magdi szerint meg is van a műsor végső győztese…

rúzsa magdi
Rúzsa Magdi úgy érzi, már meg is találta a Megasztár 7. évadának győztesét (Fotó: TV2)

Lett egy olyan kapcsolatom, ahol csak megalázva voltam"

A szepsiszentgyörgyi lány már a színpadra lépésekor megvette Magdit, a rajtszámával kapcsolatban a háromgyermekes anyuka megjegyezte:
813: ez egy jó szám, a nyolcas és tizenhármas a két legfontosabb szám az életemben” – árulta el Magdi, aki megkérdezte Abigélt, hogy érzi magát, mire ő őszintén elárulta:
Nagyon izgulok, szerintem a hatodik sírásomon vagyok túl. Nagyon szeretnék énekes lenni, és a zenével átadni azt, amit átéltem: traumákat, fájdalmat, amit én is a zenével vészeltem át. Ezt szeretném továbbadni az embereknek.

Az említett traumájáról elmondta:

Lett egy olyan kapcsolatom, ahol csak megalázva voltam, ez másfél évig tartott. Úgy voltam vele, hogy saját magamnak szeretnék bizonyítani, hogy érek annyit, vagyok annyi, hogy itt állhassak és bizonyíthassak.

Van itt lelki puttony…” – sóhajtott Magdi, akinek az első hangoktól leesett az álla, de zsűritársai is osztoztak az érzésben: Caramel elismerősen bólogatott, míg Marics Peti szóhoz sem jutott. Abigélt nemcsak az ötfős zsűri tapsolta meg állva, de a több száz fős nézőközönség is.

Tóth Abigél Evelin produkciójától mindenkinek leeset az álla (Fotó: TV2)

Rúzsa Magdi: „Szerintem megvan a nyertesünk"

Az értékelésnél Magdi a könnyeivel küszködve elmondta: 
Lett egy megasztárunk, az biztos! Ahogy megszólaltál, számomra már egyértelmű volt, hogy téged a Jóisten erre a pályára szánt.

Ne haragudj, olyan szépen énekeltél, hogy már-már szinte sértő volt!

– viccelődött a vajdasági énekesnő, majd zsűritársainak hozzátette:
Én bekönnyeztem rendesen, szerintem megvan a nyertesünk. Ezt nehéz lesz felülmúlni” – vélekedett Magdi, majd hozzátette, szerinte ahhoz, hogy jó előadóművész legyen valaki, kell, hogy az élet előtte kissé meggyepálja...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek