Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.02.

Világhírnévre törne a siket magyar énekesnő, Napsugár Anna

Álmairól mesélt a siket énekesnő. Napsugár Anna nemcsak hazánkban csillogtatja meg művészetét, hamarosan Amerikában lép fel.

Különleges színfoltja a magyar előadói világnak Napsugár Anna. A csupaszív nő sok nehézséggel küzdött már meg életében, azonban semmi sem tántorítja el céljától. A különleges „jeltánc” űzőjeként szeretné megmutatni művészetét nemcsak Magyarországnak, de az egész világnak. A jelek szerint jó úton halad, épp Floridába készül!

napsugár anna
A tengerentúlon is bemutatja művészetét Napsugár Anna (Fotó: Napsugár Anna)

Jeltánc és saját tervezésű színpadi ruhák

Napsugár Anna harmincévesen elveszítette teljesen a hallását, ez azonban nem akadályozza abban, hogy énekesnőként érvényesüljön!

Létrehoztam Magyarországon a jeltánc gyógyterápiás művészeti ágat, aminek jelenleg egyetlen hivatalos szakvizsgázott, engedéllyel rendelkező művésze vagyok, már száz aranyérmet és kupát nyertem el, és sok tehetséges jeltánc-tanítványom van” – büszkélkedett a Ripost-nak nyilatkozva Anna, aki nemcsak a jeltánccal és különleges énekével vonzza a tekinteteket: a színpadi megjelenésére is nagyon ügyel.

Anna minden apró részletnek nagyon megadja a módját (Fotó: Napsugár Anna)

Minden dalnak saját Napsugár Anna Fashion-kollekciót tervezek, amit édesanyám megvarr, már gyermekkorom óta ő készíti számos ruhámat. Számomra fontos a dal mondanivalójának kifejezése az öltözékemen, a színeken s az általam megtervezett s legyártott mintákon keresztül, amit áthat a lelkem, a szeretem. Otthon nagy hangfal mellett próbálom a táncokat, de verset is írok, és immár kilenc éve vagyok Pitti Katalin lelkes diákja – sorolta Napsugár Anna, a neves operaénekesnő tanítványa, aki hamarosan a tengerentúl is bemutathatja művészetét.

A különleges énekesnő Pitti Katalin tanítványa, fellépő ruháit pedig édesanyja készíti el a tervei alapján (Fotó: Napsugár Anna)

Napsugár Anna Floridába készül

Sok tervem van őszre. Amit a legjobban várok, az egy nagy utazás. Floridába kaptam felkérést Berghoff Melinda menedzserem és táncosom által. Emellett a Mozdulj Egyesülettel készülünk folyamatosan közös produkciókra, amik nagy színpadokon lesznek előadva. És szeretnék klipet forgatni a »Majd helyett most« című dalomnak, ami az első rock and roll számom. Nagy vágyam, hogy a Díjazott Mozgássérült kereszttesóm, Révész Balázs operatőr dokumentumfilmet készítsen rólam! De más álmokat is dédelgetek" – nyilatkozta Anna, aki el is árulta még az egyiket: „Szeretném, ha a számaim eljutnának egészen a világsztárokig. Madonna gyerekkorom óta a példaképem, nagy álmom, hogy egyszer elénekelje az egyik dalomat!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek