Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.25. 17:00

Mihályfi Luca régen kinézte magának Hegyes Bercit

Az énekesnő októberben a Dancing with the Stars műsorában Hegyes Berci párjaként lép a parkettre. Mihályfi Luca elárulta, hogy táncpartnerével nagyon hamar meglett a közös hang és a bizalom.

Múlt héten kiderült annak a kilenc párnak a kiléte, akik október 26-tól a Dancing with the Stars parkettjén mérik össze tánctudásukat. Tóth Gabi és Hosszú Katinka mellett, Mihályfi Luca volt, akinek neve a leginkább meglepte a rajongókat. Az énekesnő és táncpartnere a TV2 Mokka című adásában meséltek arról, milyen a közös munka, sőt még az is kiderült, hogy Luca Hegyes Bercivel szeretett volna táncolni. 

Mihályfi Luca, Hegyes Berci
Mihályfi Luca mindenképpen Hegyes Bercit szerette volna táncpartnerének (Fotó: Szabolcs László)

„Amikor megtudtam, hogy a Bercivel táncolok, nem tudtam a világomról sem. Őt szerettem volna, reggel, este úgy keltem, feküdtem, hogy Berci, Berci, Berci... Bejött a mantrázás, és szerintem ez tényleg fejben dől el! Én nagyon boldog vagyok, nagyon jól mennek a táncpróbák, és azt érzem, hogy annyira egy hullámhosszon vagyunk, annyira hasonlóak vagyunk személyiségben – mesélte mosolyogva Mihályfi Luca.

Hamar kialakult a bizalom Mihályfi Luca és Hegyes Berci között

A páros között nagyon hamar meglett az összehang és a bizalom, de más téren is összeillenek a parketten. Hiszen Berci ki szeretné használni azt, hogy táncpartnere alacsony és könnyű. Így komoly emelésekre és dobásokra lehet majd számítani a párostól.

Az elején féltem az emelésektől, mert már a legelső próbán Berci megfogott és fejjel lefelé megfordított. Mondta Berci, hogy nagyon örül, mert én vagyok a legfiatalabb és a legalacsonyabb. Nagyon jó lesz dobálni engem. Amúgy nagyon érdekes, mert nem is merjük egymást sok ideje, de nagyon hamar kialakult bennem az a bizalom, hogy ne féljek azzal kapcsolatban, hogy leejt

  – mesélte az énekesnő, amire Berci is ráerősített.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek