Létrehozva: 2024.09.19. 15:00

Eszenyi Enikő ezt kívánja a Dancing with the Stars idei versenyzőinek

A Kossuth-díjas művésznő tavaly már megtapasztalta milyen is a TV2 táncos műsora. Eszenyi Enikő azt kívánja a Dancing with the Stars 2024-es versenyzőinek, hogy tapasztalják meg, amit ő érzett.

Hétfőn jelentették be azokat a versenyzőket, akik idén tánccipőt húznak és profi táncosuk oldalán próbálják megnyerni a Dancing with the Stars 5. évadának trófeáját. A sztárok között sok meglepő név látott nap világot, mint például Hosszú Katinka, vagy Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence. A napokban egy korábbi versenyző, Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő üzent a mostani versenyzőknek, mire is készülhetnek a műsor során. 

Eszenyi Enikő, Hegyes Berci Dancing with the Stars
Tavaly Eszenyi Enikő megtapasztalhatta mit ad a Dancing with the Stars műsora (Fotó: Mate Krisztian)

A mai világba szerintem mindenki tanácsokat ad, én ettől megkímélnék mindenkit. Annyi podcast van arról, amikben elmondják, mit, hogyan kell csinálni. Inkább tapasztalják meg ezt az érzést, amit ez a műsor adhat számukra

– mondta szelíd mosollyal Eszenyi Enikő, aki tavaly a nyolcadik helyen fejezte be a műsort.

Eszenyi Enikő
Üzenetet kaptak Eszenyi Enikőtől a Dancing with the Stars 5. évadának szereplői Fotó: NFI

Új oldaláról ismerhették meg Eszenyi Enikőt a Dancing with the Stars-ban

Eszenyi Enikő imádott édesanyjának ajánlotta azt a produkciót, annak a személynek, akinek elmondása szerint nemcsak az életét, de mindent köszönhet. Tangójuk Hegyes Bertalannal végtelenül érzelmes volt, a sztár versenyző a végén kezet is csókolt anyukájának, akit a stúdióban ülők láttára többször, a szünetekben is megölelgetett, megpuszilgatott. A mindig nagyon határozott művésznő ezt az oldalát még sosem mutatta meg.

„Nagyon jól vagyok most, szerettem itt lenni” – kezdte tavaly a kiesése után a Borsnak Eszenyi Enikő, majd folytatta:

Végig nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy ma este egy nagyon jó és számomra nagyon fontos tánccal fejeztük be, amit az édesanyámnak dedikáltam.

„Nagyon örülök, hogy Berci volt a partnerem, és ha valamit sajnálok most az az, hogy ő nem megy tovább.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek