SHOWBIZ

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.28. 20:32
Módosítva: 2024.09.28. 20:34

Egy pillanatnyi néma csend, majd könnyek: a TV2 stúdiójában Claudiánál és Stohl Andrásnál is eltört a mécses

Kaszás Attilát kellett színpadra állítania Puskás Petinek, ez pedig mindenkiben érzelmi vihart élesztett.

Igazi érzelmi forgószél csapott le a TV2 stúdiójában, miután Puskás Petinek Kaszás Attilát kellett a színpadra állítania. Stohl Andrásnak és Liptai Claudiának is személyes kötődése volt a tragikusan fiatalon elhunyt színészhez, emiatt nehéz volt megszólalni is az előadás után. Egy pillanatnyi néma csend állt be, majd a sírás neszezése törte meg a csendet. 

BS__1151
Stohl András elsírta magát a Sztárban Sztár All Stars élő adásában

Liptai Claudia elmesélte, hogy először 1989-ben látta Kaszás Attilát A padlásban, és ahogy oly sok lány, ő is azonnal beleszeretett. Aztán a sors úgy hozta, hogy együtt szerepeltek a Macbeth-ben. Mindezt a színésznő csak elcsukló hangon tudta elmondani, megrohanták az emlékek.

"Vannak emberek, akik meghalnak, de sose halnak meg. Mindig azt hiszem, hogy belép itt az ajtón. Szörnyű, hogy ez a dal ennyire hozzá kötődik, hogy nem akar még elmenni" - fogalmazott Claudia.

BS__1102
 

Stohl András szeméből folyamatosan hulltak a könnyek, nem tudott megszólalni sem. Ők ugyanis egy öltözőt osztottak meg Kaszás Attilával, sőt, sajnálatos módon jelen volt Attila halálakor is, mellette hunyt el a színész. Az érzelmeivel viaskodva csak azt tudta elmondani, lidérces élmény volt ez számára, mert Puskás Peti a legapróbb mozdulatokat is levette Kaszás Attiláról, így olyan, mintha Attila jelent volna meg a színpadon.

"Olyan volt, mintha ő lenne itt. Ne csináljunk ilyet" - kérte Stohl András könnyezve.

BS__1085
Puskás Peti, mint Kaszás Attila

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek