Létrehozva: 2024.09.12.

A Kísértés dögös szereplőjét alkoholizmussal vádolják, itt a csípős válasza

Szinte csak úgy látni a képernyőn, hogy koktélos pohár van a kezében. A Kísértés szépsége, Kardos Anna nem érti, miért ezen akadnak fent az emberek.

A Kísértés dögös szereplője, Kardos Anna nem kevés üzenetet kapott az interneten, miután a Redditen azt fejtegették, hogy a műsor során rengeteget látják őt alkoholt inni. Ezt maga a realityszereplő szépség is megosztotta, hogy már megint pia van a kezében, és most kifejtette nekünk, hogy miért is vedelt folyton a műsor alatt!

Kardos Anna A Kísértés
A Kísértés: Anna reagált a vádakra (Fotó: TV2)

Fogalmam sincs, miért pont ezt emelik ki rólam. Biztos olyan ember rakta ki a Redditre, aki ismer engem, hiszen aki ismer, az tudja, hogy nem vetem meg az alkoholt” – kezdte a netes vádakra a Ripost-nak a celebnő, aki álszentnek tartja a támadásnak szánt alkoholista jelzőt.

Álszentségnek tartom ezt a kiemelést, mert tény, hogy Magyarországon nagyon sokan fogyasztanak alkoholt” – mentette magát Anna, aki elmondta azt is, hogy miért ivott ennyit a forgatásokon.

Kardos Anna
Anna elmondta, csak alkohollal viselte el mások nyávogását és az erkölcstelenséget (Fotó: Szabolcs László)

Alkohollal tudta elviselni a többieket

A celebnő ugyan nem veti meg az alkoholt, mégis sokat ivott magához képest is. Ez persze nem volt véletlen.

Többnyire azért ittam bent alkoholt, hogy el tudjam viselni a sok nyávogást, meghasonulást és ku***lkodást, amit mások műveltek. Tudom, nem csak én ittam ezért, hanem más, normális értékrenddel rendelkező szereplőtársak is” – szögezte le a nagy népszerűségnek örvendő realityműsor szereplője, aki ezt az esetet leszámítva csak jót kap a közönségtől.

Ezen az egy dolgon kívül csak kedves üzeneteket kapok a rajongóktól. Nagyon cukik, volt olyan, aki még e-mailben is megkeresett

– mondta Anna, akinek nemcsak a műsorban, de azon kívül is akadt nézeteltérése egyik szereplőtársával.

A Kísértés: Anna és Nati nem szívelik egymást?

A sötét hajú celebnő eleinte semlegesen állt Natihoz, azonban gyorsan megváltozott róla a véleménye Szinti miatt, aki a szőke szépség legjobb barátnője volt a műsorban.

Nati rám írt egy pár napja. Kiakadt rám, hogy miket mondtam rá az interjúkban, holott azt hittem, egyértelmű, mit gondolok róla úgy, hogy a legjobb barátnőjét a műsorban, Szintit sem szívleltem, mint ahogy tudomásom szerint a nézők sem” – mondta Anna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek