Létrehozva: 2024.02.29.

Fentről segítették Rúzsa Magdit – hite lendítette át a mélyponton

Nehéz időszakon van túl a népszerű énekesnő. Rúzsa Magdi a hitébe kapaszkodva állt fel a padlóról, a „fenti” segítséget a nagykoncertjein is érezte.

Megindító képekkel és gondolatokkal emlékezett meg élete egyik legfontosabb duplakoncertjéről Rúzsa Magdi. Az énekesnő nemrég még arról vallott, hogy elbizonytalanodott abban, hogy valaha színpadra áll még.

rúzsa magdi
Rúzsa Magdi elbizonytalanodott a színpadi létjogosultságában, de hite átsegítette a mélyponton Fotó: Sipeki Péter / Kelet-Magyarország

Látványos showelemek és Pici bácsi ölelése

Látványos fotóválogatást osztott meg Instagramján Rúzsa Magdi. Lapozható posztjában a hétvégi duplakoncertje legjobb pillanatait osztotta meg a rajongóival a színpadi képről, a zenekarával és meglepetés vendégekkel, köztük egykori mentorával, Presser Gáborral.

Fentről kapott segítséget Rúzsa Magdi

Magdi számára mindig fontos volt a hite, a „fentről” érkező segítség állandó támasza volt a karrierjét és a magánéletét illetően. Nem meglepő hát, hogy néhány nappal a koncert után, mikor számot vetett az élményről, a hosszas köszönetnyilvánítás végén a fentieknek is hálát adott.

Ez volt életem egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb két Aréna-koncertje. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és mindenkinek, aki dolgozott ezen az igazán összetett műsoron. Köszönöm a zenekaromnak, a manageremnek, a Magdaléna zenekarnak, a vendégművészeknek, a rendezőnek, a hangosoknak, a fényeseknek, a technikának, az artistáknak, táncosoknak, színészeknek, operatőröknek, sofőröknek, intézőknek, szervezőknek, összefogóknak, takarítóknak és nem utolsó sorban a háttérországomnak! Mindenkinek!”

Legfőképpen a FENTIEKNEK, hogy végig fogták a kezem!

 – fogalmazott az énekesnő, aki egy kellemetlen balesetről is beszámolt. Egyik kollégája a jelek szerint komolyan vette a „kéz és lábtörést” mondást.

Volt, aki a lábát törte értünk!”

Több, mint 200 ember dolgozott azon, hogy ez a két este szuperül alakuljon. Volt, aki a lábát törte értünk! Drága Potesz, gyógyuljon az a láb mielőbb! – üzente kollégájának Magdi, aki nem fejtette ki a szerencsétlen eset részleteit.

Rúzsa Magdi úgy érezte, már nem való színpadra

Az énekesnő szívéről hatalmas kő eshetett le, miközben a koncertek végén vastapsot kapva hajolt meg. Néhány nappal ezelőtt ugyanis még nem bízott benne, hogy képes lesz színpadra állni…

Voltak olyan gondolataim mostanában, hogy egyáltalán képes leszek-e megcsinálni? Egyáltalán tudok-e én még ott fönn az lenni, aki valaha voltam? Mert higgyétek, el, hogy amikor az ember folyamatosan otthon van dzsoggingban, felcopfozott hajjal, akkor elég nehezen tudja elhinni magáról, hogy egyébként ki tud állni a színpadra és olyan ember tud lenni, akire mindenki figyel – fogalmazott még múlt héten egy megindítóan őszinte videóban az énekesnő, aki 2022 februárjában lett édesanya, ráadásul rögtön három bébinek: Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán nemrég lettek kétévesek.

Amióta megszülettek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem és minden csak azután következik. Bár igyekszem jelen lenni és dolgozni, azért egy kicsit most minden más. Miközben önmagamat kerestem, hogy van-e ott még létjogosultságom, tudok-e még színpadon álló ember lenni: közben egy picit elvesztem… Azt sem tudtam, hogy mit akarok csinálni az Arénában?” – fogalmazott még a videójában Magdi, aki a jelek szerint a koncertnek és a fenti segítségnek hála átlendült a mélyponton.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

magyarnemzet.hu

Dopeman tönkreverte Puzsért, eldőlt a politikai rapháború + videó

metropol.hu

„Ha segít, én is segítek” – utcán keres munkát a 74 éves, hajléktalanság szélén álló László

magyarnemzet.hu

Beleszállt a fradistákba a baloldali ferencvárosi polgármester

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele