Létrehozva: 2023.08.15.

„Ez eléggé nyugtalanító” – szemenszedett hazugság terjed Molnár Anikóról

Anikó már több mint három éve él szingliként, és a jelek szerint mostanra lett elege a magányos estékből. Egy férfire vágyik, aki őszintén szereti és tiszteli őt. A pletykák szerint van is egy komolyabb jelentkező a láthatáron, de amikor erről kérdeztük a celebet, nagyon nyugtalanító választ adott...

Molnár Anikó már több, mint három éve él egyedül. Illetve az édesanyjával és a háziállataival egy fedél alatt, de párkapcsolata nincs, pedig mindennél jobban vágyik erre. Nyugodt és romantikus estéket szeretne valakivel, akivel kéz a kézben üldögélhetnek a kertben, akivel el lehetne utazni egy pár napos kiruccanásra, akit lehetne hazavárni, aki igazi társa lehetne a hétköznapokban. 

Szeretve lenni 

Anikó szerelmi élete igencsak kaotikus volt. Eddig ötször jegyezték el, volt híres párja Bochkor Gábor személyében, de családot tervezett alapítani egy táncossal és egy vállalkozóval is. Számára mindegy, hogy a társa mivel foglalkozik, nem tartozik azok közé a nők közé, akik szóba sem állnának egy kétkezi munkásemberrel. Csak szeretni szeretne és szeretve lenni. De úgy tűnik, hogy ez egy olyan nagy kívánság, amit nagyon nehezen kap meg, ha megkap egyáltalán. A nyitottsága sajnos ehhez édeskevés...

Veszélyes elemek 

Molnár Anikó egyenes ember, ha megkérdezik a véleményét, elmondja mit gondol. Megadja és el is várja az őszinteséget, és talán ez az egyik olyan tulajdonsága, ami miatt nehezen talál magának partnert. Mert a mai világban ez már nem módi... A szőkeség persze ennek ellenére sem adja fel, szeretné, ha öregkorára lenne mellette valaki, aki fogja a kezét. Az ismerkedés híres emberként persze nehezített pálya, hiszen egy közszereplő sosem lehet teljesen biztos benne, hogy aki megkörnyékezi, az tényleg őt szeretné, vagy esetleg a vele járó ismertséget, csillogást? Ez általában csak később derül ki... De még mindig inkább ez legyen a baj, mint az a veszélyforrás, amelyik szintén a hírességre leselkedik: vannak rajongók, akik azt képzelik, hogy párkapcsolatban vannak az általuk kiszemelt közszereplővel. 

Anikóval nem egyszer fordult már elő, hogy idegen férfiak zaklatták, perverz üzeneteket küldözgettek neki, és volt olyan is, aki azt hirdette a városban, hogy ő Anikó párja. Aztán kiderült, hogy soha nem is találkoztak...

A legfrissebb pletykák szerint Anikó életébe belépett egy férfi, aki akár a nagy szerelem lehet. Az örömhír kapcsán meg is kerestük a hírességet, a válasza azonban sokkoló volt.

Nem tudom, ki az a férfi, de attól félek, hogy megint egy olyan fickó, aki azt hirdeti, hogy együtt vagyunk... Ez eléggé nyugtalanító.

 – mondta Anikó. „Én ugyanis nem tudok róla, hogy belépett volna az életembe bárki, bár - mint arról sokszor beszéltem - nagyon szeretném, ha jönne.” 

De addig is, amíg megérkezik, óvatosnak kell lennem, mert lépten-nyomon beleakadok az olyan fazonokba, akik azt vizionálják és hirdetik a városban, hogy együtt vagyunk. A rövid válaszom, hogy még mindig szingli vagyok.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór

SHOWBIZ

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja