Létrehozva: 2023.01.22.

Megbánta Szabó Győző exe, hogy megcsalta

Szerelem, árulás, csalárdság és könnyes összeborulás… Ez a pár gondolat lehetne akár egy brazil szappanopera felvezetője is...

Ezen a héten is volt itt minden, mint a pócsi búcsúban. Akadt sztárcsalád, ahol végre újra béke honol és persze ismét izzott a levegő A Király című sorozat körül, hiszen mindenki szeretne magának egy szeletet a sikerből, ki így, ki úgy... De szerencsére azért találunk itt romantikus történetet is, az Exatlon gyönyörű sztárjának jóvoltából és Szabó Győző is felidézett egy nem mindennapi szerelmi drámát a múltjából. Ja, és befért Harry herceg is, aki hatalmas "biztonsági bakit" lőtt memoárjával. 

Fotó: Markovics Gábor

 

Béke a Bódi famíliában…

 

Aligha lehet összetartóbb családot találni a honi sztárvilágban Bódiéknál, akik együtt és külön tett nyilatkozataikban mindig nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy elmondják, a család mindenek felett. Kis Guszti azonban egy főzőműsorban nemrég arról panaszkodott, hogy kitagadták őt, vagyis vihar kerekedett a paradicsomban. Ez a kijelentése alaposan fel is kavarta az állóvizet. Bódi Guszti és Margó rajongói kommentáradatban jelezték, mennyire helytelenítik a családfő döntését. A helyzetet, vagy inkább a félreértést végül Bódi Csabi tisztázta: 

„A bátyám megbotlott, nem úgy sült el a műsorban tett nyilatkozata, ahogyan azt elképzelte, de ahelyett, hogy sárba döngöltük volna, mi kiemeljük. Ez a család. Nagyon szeretjük őt!” – magyarázta az énekes, aki korábban azt is elmondta, hogy Gusztit az édesapjuk nem kitagadta, pusztán jelezte felé, hogy elengedi a kezét, mivel egy felnőtt, családos ember, aki képes önállóan megállni a helyét. 

Zámbó Jimmy
Fotó: MTI


Schmuck Andor „beleszállt” a Jimmy nevével haknizókba

 

Nincs abban semmi különös, hogy egy hírességről készült sorozat kapcsán hirtelen a előkerülnek „sosem hallott” történetek, melyek valahogy eszébe ötlöttek azoknak, akik ismerték, vagy csak ismerni vélték azt, akiről az alkotás készült. Persze, hogy mindenki, vagy legalábbis sokan akarnak osztozni a reflektorfényen, ami ilyenkor rávetülhet mindenkire, akinek van egy „jó sztorija”… Ez történt a Zámbó Jimmy életét feldolgozni hivatott fikciós sorozat kapcsán is. Szinte egymásnak adták a kilincset a honi hírességek a bulvárlapoknál és mindenkinek volt egy története, egy meséje, melyről eddig nem beszélt. Kiderült például, hogy Zámbó Jimmynél rengetegszer látott fegyvert Tornóczky Anita, aki szerint a „Király” nem volt épp mindenkivel kedves munka közben, de annak is híre ment, hogy a legendás énekes keményen udvarolt Nyertes Zsuzsának. Erről a színésznő így nyilatkozott: "Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. 

Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor

- emlékezett Nyertes. Azonban a legnagyobb port Delhusa Gjon kavarta, amikor kijelentette, hatalmas összeget adott kölcsön Zámbó Jimmynek, alig néhány nappal a halála előtt. 

„Rögtön igent mondtam, lementem a széfbe és felhoztam neki. Gyakorlatilag ez már úgy majdnem szilveszterkor volt, és mondtam, mi ilyen sürgős! Azt mondta: Hát új autó, új merdzsó, és amúgy is valami Berninek lakást kell venni. Neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre. Megörültem neki, hogy jó, akkor a Delhusa Records lesz a Jimmynek a következő lemezkiadója” – nyilatkozta az énekes, amivel sikerült is magára haragítani a teljes Zámbó családot. Krisztián egyenesen hazugnak nevezte őt. Schmuck Andort ezek a történetek vezették arra, hogy egy rövid, de velős posztban „tegyen rendet”: 

Egy jóbarát meghagyja neked a titkaidat. A legjobb barátaid pedig segítenek megtartani azokat

 – írta Andor

Fotó: Instagram


Végre rátalált a boldogság az Exatlon meseszép sztárjára

 

Besenyei Bogi korábban féltve őrizte magánéletét, így ezernyi férfi reménykedhetett abban, hogy „begyújthatja a rakétákat”, ha a jó sorsa összehozza őt Bogival. Nos, ez a remény a héten szertefoszlott, miután a gyönyörű lány egy posztjával egyértelművé tette, megtalálta a hercegét. A fotóról árad a boldogság, ráadásul nem is akárhol lőtték a fiatalok, hiszen Marokkóban pihenték ki a tavalyi év fáradalmait. 

Szabó Győző
Intim csajozási titkaiba is beavatott a sokat megélt sztár Fotó: YouTube


Szabó Győzőt megcsalták, majd reggelit készített…


Sok mindent el lehet mondani Szabó Győzőről, de hogy nyugtalan, hirtelen haragú természete lenne, azt nem. Ő ugyanis nem kezdett féktelen tombolásba, miután hazatérve azt tapasztalta, hogy kedvese egy másik férfi ölelő karjaiban keresi a boldogságot. Sőt, még csak félbe sem szakította a liezont, inkább elvonult aludni, majd másnap reggelivel várta a újdonsült párocskát saját konyhájában. A színész erről Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt. 

"Hazaértem, és ott találtam az akkori kedvesem egy másik csávóval. Nézd, én nem fogok harcolni egy nőért, ha az már döntött. Ott volt, így alakult, így hát lefeküdtem aludni. Másnap pedig három főre készítettem reggelit..." – osztotta meg a nem mindennapi kalandot a műsorvezetővel Szabó Győző, aki elárulta, a hölgy később megbánta, hogy nem tartott ki mellette, de a színész addigra már házas volt… 

Le prince Harry esquive la question lors d'une interview à la télévision britannique sur le couronnement de son père
Fotó: JLPPA / Bestimage


Harry herceg veszélybe sodorta a királyi családot… 


III. Károly brit király ifjabbik gyermeke alaposan elrúgta a pöttyöst a családjánál, miután nemrég megjelentek „emlékiratai”. Abban ugyanis nem csak a „szennyest” teregette ki alaposan, de olyan titkokról is lerántotta a leplet, mellyel szó szerint életveszélybe is sodorhatta az uralkodó családot. A kis hercegfi igen részletesen írt a királyi rezidenciákról. Elárulta például, hogy a Clarence House bejáratától, hogyan lehet eljutni a Highgrove-i régi alagsori rejtekhelyhez. Továbbá a skóciai Balmoral alaprajzát is szemléletesen bemutatta. Tettéről Dai Davies az Egyesült Királyság parlamentjének korábbi tagja így nyilatkozott: „Ezek a leleplezések nagy aggodalommal töltenek el. Ez problémássá teszi a védelmi feladatot, akár privát, akár más módon. Csak egy bolond fedne fel ilyen részleteket a királyi család belső szentélyéről. Mindig is voltak olyanok, akik megpróbáltak bejutni a királyi paloták egyes részeibe. Akár mentális problémákkal küzdő személyekről, akár terroristákról legyen szó, ezek az információk nagyon hasznosak bizonyulhatnak a számukra. 

A Buckingham-palota nem véletlenül nem beszél soha semmilyen részletet a biztonsági műveleteiről, sem a kisebb, sem a nagyobbakról"

- fejtette ki a politikus. 

 

origo.hu

Amerikai kiadhatja világháborús parancsot, egész Európát érinti

ripost.hu

Feje tetejére áll a világ, de 4 csillagjegy számára fantasztikus időszak következik Európa főboszorkánya szerint

metropol.hu

Vége egy korszaknak Lipcsében, Orbán Willi búcsúzott – Videó

hirtv.hu

Itt a magyarázat Magyar Péter minősíthetetlen viselkedésére + videó

ripost.hu

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri, míg a Nap és az Uránusz együtt áll

vg.hu

Az oroszok váratlan helyen leltek irdatlan nagy olajmezőkre, és még ebből is baj lehet

ripost.hu

Hideg zuhany: eltiltották a magyar sportolót, nem indulhat a párizsi olimpián

mindmegette.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Rácz Jenő, Rubint Réka is gratulált!

ripost.hu

Szakított a Házasság első látásra sztárpárja

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Rózsaszínre festette az eget a sarki fény! Ha lemaradtál róla, van egy jó hírünk: ekkor lesz újra látható - Galéria!

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Nem szeret fizetni a 23 éves milliárdos: „Mai napig megnézem, mi és mennyibe kerül”

SHOWBIZ

Emlékszel még A dadus szereplőire? Így néznek ki 31 évvel később

SHOWBIZ

Ördög Nóri drámai bejelentést tett

SHOWBIZ

Még Hajdú Pétert is lenyűgözte a fiatal magyar milliárdos